Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Margot jeszcze nie straciłam wszystkich pieniędzy to nie wracam
Pogoda dopisuje...rozpoczynam weekend
U nas pogoda będzie się zmieniać bo wiatr się ruszył...I woda w morzu jak w jeziorze co w Kołobrzegu takie coś występuje bardzo rzadko
No tak tobie trzeba wszystko jak dziecku
Temperatura wody w Bałtyku w Kołobrzegu nie przekracza 18stopni dzisiaj ma 20st. ..widzisz ile ludzi się kąpie. ...
Ta woda to widzę , że przez tydzień jakaś brudniejsza się zrobiła
kasę masz bo kranówkę w butelce po oranżadzie nawet na plażę nosisz
poszłabyś chociaż raz na lody sknerusie
Witam pogaduchy
Małgoś Malgi dalszego super wypoczynku
Wieczorkiem zjazd do domku , smutno nie chce się wracać
Niedziela znów pakowanie męża wyjazd do pracy
Jeszcze korzystam z atrakcji tego miejsca
Pozdrawiam z nad morza
Grażyna dziękuje ja jeszcze zostaje....tutaj
Margot w kawiarni jestem 2 razy dziennie że sponsorem.. ryba smażona co 2 dzień. ..pychotka....nawet barszczyk jest smakowo dobry....
A Ty się praż w tym upale za to co piszesz