Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kruszynko nie masz wyjścia.....bez parasoleczki
Obawiam się, że w każdym zakątku naszego pięknego kraju dzisiaj, wczesniej czy później, popada
Ziemia Łódzka na razie w słoneczku, no może nie cały czas, ale na razie pogoda nie najgorsza Pozdrawiam
W necie napisali ,że u mnie będzie padało więc ja na rowerek do koszyka kurtkę z kapturem włożyłam i ...nic ,jednej kropelki nie było Kurtka miała przejażdżkę U mnie pięknie ,słoneczko świeci ,lekki wietrzyk powiewa ...żyć nie umierać
Yoko, na Dzień Dziecka- wyślę Ci parę promyczków- nie dlatego że jestem chytrus ale muszę wszystkich obdzielić, a tu same sympatyczne buźki , pozdrawiam słonecznie