Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,spóżniona poranna zmiana
Ysy szczęśliwej podróży ,super udanej kuracji
Nie zapomnij do nas zagościć
Weekendzik odpoczywamy
Baby shower w Poznaniu
Za kawusię dziękujemy
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Mój ulubiony dzień kobiety...bo mogą sobie polatać na miotle po domu, pobiegać po sklepach w trybie "sprint", wstawić kilka prań i podczas rozwieszania trzepnąć scierką przez łeb kochanego mężczyznę...który ciężko pracuje przy przewracaniu gazetki
HeHe Smużko dzisiaj mi się marzy długi rejs gdzie po wodach pływa święty spokój ..bez tego ciągłego pukania długo jeszcze wody nie ma a i tak człowieka poganiaja myślałam że odpocznę bo brak wody a tu Pięknego dnia ..