Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam pytanie drodzy panowie i panie. Do sanatorium wybieram się pierwszy raz więc nie wiem, na jak długo wcześniej przed wyjazdem otrzymujecie informację w jakim terminie i dokąd jedziecie? Ja mam obecnie nr 12 700. Czy gdybym jechała np w kwietniu to dowiem się o tym w tym roku???
Jestem 932 w kolejce i nic - cisza . Na dzień 13 sierpnia było 5100 , czyli przez dwa miesiące ubyło ok . 4 tysięcy osób . Zaczynam się niecierpliwić ...
Witaj biedroneczka ja też dostałam na 2 miesiące przed wyjazdem jadę dopiero 29 listopada do Kołobrzegu a Ty gdzie jedziesz i kiedy ? też się naczekałam 16 mies dopiero dostałam skierowanie a teraz ciągle myślę o tym wyjeździe i powoli się szykuję ..... pozdrawiam Cię i wszystkich czekających ......
Witaj mirkaj ja właśnie przy takim numerze dostałam swoje skierowanie więc pewnie może jutro a najdalej pojutrze pochwalisz się swoją nowiną odezwij się ja też często tu zagladam pozdrawiam Cię wiem jak to jest z tym czekaniem a najgorzej w tym ostatnim tygodniu ....
Halinka 03 dziękuję !
Dziś mam 872 nr .
Łatwiej się czekało gdy ,gdy było jeszcze daleko a teraz zaglądam codziennie i denerwuję się .
Oczywiście , gdy dostanę przydział dam znać
mirkaj pisze:Halinka 03 dziękuję !
Dziś mam 872 nr .
Łatwiej się czekało gdy ,gdy było jeszcze daleko a teraz zaglądam codziennie i denerwuję się .
Oczywiście , gdy dostanę przydział dam znać
witam mirkaj Ja jestem z NFZ Ślaskiego i dostałam skierowanie przy numerze 3200 ale te skierowanie było poprzedzone 3 miesięcznym oczekiwaniem podejrzewam ze lada chwila dostaniesz swoje skierowanie, pozdrawiam wszystkich oczekujących