Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam i ja Krynica Zdrój się kłania
Ewasz zabiegi jak zabiegi czekam na poprawę..trzeba być cierpliwym
Jeszcze nie byłam w takim sanatorium które tak dobrze karmi co drugi dzień ciasto własnego wypieku
Trzeba dziś trącić nóżką bo boję się o boczki
Pozdrawiam Was i życzę miłego weekendu
Witajcie Gaduły Dzień dobry
Zapraszam na aromatyczną kawusię
U mnie w końcu pada deszczyk 🌧 od 4:00 rano.
Już 8 st 🌡i spada.
Atinko i Ewaszku Wam życzę dużo słonka i ciepełka A całej reszcie deszczyku tak bardzo nam potrzebnego. kurujcie się dziewczyny i dobrze bawcie
Miłego dnia Kochani ☺❤
witam i dziękuję ysy1
U mnie wczoraj trochę padało i było zimno. Dzisiaj nie pada choć słonka nie ma ale i wiatru przejmującego też nie ma. Będzie ok.
Buziole dla wszystkich i miłej niedzieli
Dzień dobry
Spóżniona ,weekendzik odpoczywamy
Deszcz u nas nie pada ,oczekujemy za opadami
Prześlijcie nam deszcz
Ysy wcześnie z kawusią zagościł dziękujemy za kawusię
Atinka Ewasz , dalszego super wypoczynku
Oczekujemy na wyjazdy
Hello nocne marki ,pozdrawiam