Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Atinko - Ziomalko
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak ja Ci zazdroszczę tych widoków
Bardzo kocham góry ⛰ i zawsze staram się spędzać tam każdy mój urlop . Uważam że góry to najpiękniejsze miejsca na ziemi
Miłego wypoczynku i super zabiegów życzę Tobie i Ewasz- ce
Pozdrawiam popołudniowo-wieczornie
Miło rozmawiacie
Deszczyk pada , trzeba było działeczkę odwiedzić
Jutro do pracy na 2-3 dni może w przyszłym tygodniu
Miłego wieczoru.
No i w Lądku też się rozpadało i to na dobre. Deszcze jest potrzebny bo sucho okrutnie ale niechby temperatura była toszkę chociaż wyższa. Potwornie jest zimno ale najwięcej mi doskwiera jak wracam z basenu. No cóż zrobić "wiśta wio i do przodu"
Pozdrawiam i spokojnej nocy wszystkim ❤