Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞,
Danii super, że zajrzałaś z miłym słowem ;)
Zdecydowanie polecam spacerek po zielonej trawie, a nie siedzenie na FNS i wbijanie szpili każdemu kto tu coś napiszę.
Komu ja tak włażę w paradę :twisted:
I myśli mi przychodzą różne, a chciałam tylko się z Wami przywitać, bo z rana kilka ciepłych słów działa kojąco, nawet lepiej niż te maseczki i kremy ze śluzu ślimaka :lol:
Pogoda bez mojego Słoneczka 🌞, ale może dzisiaj zaspało, cóż wczoraj długo u mnie było :D
Oczekiwanie na komunikaty, co nas czeka w najbliższych dniach, ale najważniejsze, żeby zdrówka nam nie brakowało i radości, bo to podstawa.
Miłego dnia życzę 🌞
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

:lol: :lol: :lol:
Dzień dobry 😍
Humorek poprawiony lepiej od naszego przyjaciela 😃Skrót FNS jest mi bardzo dobrze znany jako Fabryka Narzędzi Skrawających :lol: tam to jadą na ostro nie tylko językiem :lol:
Idealnie skrót pasuje do pewnych tekstów forumowych np. o "wykrwawianiu" :lol: :? :shock:

Życzę dobrej zabawy :lol: 😎
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipuś,
Odnośnie tego "wykrwawienia" to wolałabym wieczorem łyknąć😋 "krwawą Mary" 🥃🥃🥃8-) :lol: :lol: w dobrym Towarzystwie :serce: bo kurna jeszcze trochę to całkiem zdziczeję i wpadnę jak nic do grupy AA 8-) :lol: , co to się porobiło z nami przez pandemię, normalnie sami porządni ludzie wokół🤣🤣
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - są różne gusty i smaki :lol:
Gdy kiedyś zbigniew wspomnial mi o tej krwi to zrobił mi smaka na kaszankę :o smakowała wybornie 😁Dzięki ❤
Podobnego składnika można użyć do wykonania czarnej polewki, aby pozbyć się niepożądanych wielbicieli :lol:
Są jeszcze inne pomysły i przepisy :D

Już dość, bo jeszcze narobię tu komuś smaka albo mnie przeniosą do działu "Kuracjusz gotuje" :lol:

Pozdrawiam serdecznie 🌞🌞
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipuś,
Kaszanka sporadycznie, ale z cebulką koniecznie musi być podana i pieprzu dużo, ale narobiłeś mi apetytu 😋
Z tymi niechcianymi Wielbicielami to przesadziłeś :twisted: , nie będę narzekać jak chcą to miło mi jest, że jeszcze Ktoś za mną jeszcze się ogląda :oops: i nie będzie podawania żadnej "czarnej polewki", a zresztą kurna w mieście mieszkam to skąd bym wzięła takie cudo :lol: :lol:
Czekam na lepsze czasy i chyba nawet 1000 kilometrów pokonam, żeby popróbować z Tobą tych pyszności :oops: , o ile zaproszenie otrzymam :serce: , co prawda mam obawy czy jeszcze trochę to ja nie otrzymam z miłością "czarnej polewki" 8-) :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ruda - na razie wszelkie degustacje integracyjne są wstrzymane i muszą poczekać na lepsze czasy :cry:
Jedyny pozytyw to kulinarna inspiracja naszych przyjaciół forumowych :D
Jak jest dobry sygnał to przyrządzamy to samo w tym samym czasie i się "dzielimy" tym na Forum :)
I nie ma większego znaczenia dla integracji, czy będzie to krwisty smakołyk, czy deser z mąki i jaj :lol:
Życzę Smacznego :kwiat: ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I najpierw mi nabajdurzył o kaszance, a teraz każe czekać na lepsze czasy :twisted:
Na razie to tylko gorsze będą, bo nowe zarządzenia wyszły i pod kluczem święta będą :roll:
Inspiracje to mam codziennie z Forumowiczami :twisted: , a mnie się marzy... 8-) :D ,
eee idę poszukać tej inspiracji :oops: może całkiem nie przepadła ;) :lol:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Kobieto, o czym Ty mówisz, i o co ci chodzi ?!!!
Pieprzysz ciągle te swoje farmazony, o zielonej trawce, o szpili, którą tylko Ty wbijasz ze swoim kumplem, o kaszance,o tym co jest, co było, co będzie i nie wiadomo o czym jeszcze, zaśmiecając tematy pierdołami. Albo się ogarnij, albo znajdź, lub załóż sobie temat.
Żalisz się że inni ciebie nie rozumieją... To nieprawda, wszyscy cię rozumieją, tylko z grzeczności nie odpisują , że mają dość Ciebie i Twoich inaczej mądrych wywodów.
Majka informuje Cię dobitnie, że zablokowała twoje dyrdymały, a ty dalej z drwiącą buźką pitolisz o muchach.
Pozdrawiam ciebie i autora twoich tekstów.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry na Dzień dobry popołudniowe :kwiat:
Ogrodniku przecież najlepiej rozmawia się o [cenzura] a nie o szaletach :twisted: , chociaż jak mówią mądrzy "wszystko jest dla ludzi". :oops:
Normalnie nienormalnie zaczyna się tu już robić :!: Wbijam szpilę razem z Hipokrytem i gadam o niczym, a Hipuś teksty mi podsyła, wymyśliłeś to sam, czy z Majką :?: Najwyraźniej to jej przeszkadzam. I tak ciągle "po uszach" dostaję od kilku Forumowiczów, a poza Zbyszkiem to same kobiety mnie tu krytykują :roll:
Ciekawość mnie zżera, co tu jest grane :twisted:
Ogrodniku gdybym była wredna i gdyby tu normalnie było to powiedziałabym, że sobie u mnie "nagrabiłeś", ale przecież taka wredna nie jestem ;), bo powiem tak: kop sobie w innym ogródku, może Majka ma coś do skopania :twisted: A mnie zostaw w spokoju, bo należysz do tej Paczki wiecznie niezadowolonych, a ja wolę, jak mówi Alicja popitolić o tym co było i będzie, aniżeli się kłócić, a zresztą o co :?: A poza tym mogę mówić i rozmawiać z kim chcę i o czym chcę, chyba tu sami dorośli są, a nie dzieci w piaskownicy kłócące się o zabawki :twisted: , eh życie, życie....
Za pozdrowienia dziękuję i nawzajem chłodno pozdrawiam :mrgreen:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Ktoś Cię krytykuje? Nie zauważyłem... Ty zauważyłaś? I co? :lol: Masz to w d...e zgadłem?
To mój ostatni post do Ciebie.
Załóż sobie temat, i zrób z niego szalet, ale proszę nie tu.ok? Nagrabiłem sobie? Jak ja się cieszę, zatem Ty znajdź sobie ogródek do swoich Harców.
Do paczki żadnej nie należę, mimo to lepiej być niezadowolonym, niż nieogarniętym umysłowo.
Mam nadzieję, że zrozumiałaś co piszę.
ODPOWIEDZ