Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam szczęśliwców
Robert widzę dzisiaj zaszalał , u mnie cienizna ubyło tylko 16 numerków , małe województwo to i przydziały inne .
Na dzisiaj mój numerek 4528
Witam.
Od pewnego czasu nie mam czym się pochwalić. Do przodu idzie reumatologia . Brawo Wy
Moja neurologia cieniutko. Numerek na dzisiaj 21132 ubyło wczoraj 36.
Ale przecież i na mnie przyjdzie czas, kiedy wrócicie ze swojej rehabilitacji - ja pojadę
Pozdrawiam
Witam Grażynko i Robercie gratuluję Wam tak szybkiego spadania numerków,
niestety u mnie dziś spadło 46 obecny to 26775
Nie ma szaleństwa,mam nadzieję że ruszy z kopyta
Pozdrowienia i całuski
Nie widzę nikogo ze swojego rejonu. Tutaj kolejka ostro idzie do przodu. Numerki ubywaja bardzo szybko i na dziś mam 997, kiedy z koncem roku bylo jeszcze ok 1500....Nie mam skierowania, ciągle pisze o oczekiwaniu na miejsce i termin. Czy oni zawiadamiają w ostatniej chwili?
Iwona nie wiem jak jest w Twoim funduszu.Ja w swoim zwykle mam informację o przydziale z 3 miesięcznym wyprzedzeniem.
Ale patrząc na Twój niski numer zapewne nie długo wyświetli Ci się w przeglądarce miejsce i termin.
Wszyscy tak mamy jak Ty,dowiadujemy się o miejscu i czasie pod sam koniec oczekiwania.
Najpóźniej możesz otrzymać przydział na 2 tygodnie przed rozpoczęciem turnusu.Mam tu na myśli otrzymanie skierowania już do domu.