Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Spóżniona ,poranny pośpiech do pracy
Dobrze trafiłam ,ysy z kawusią zagościł
Upalnie słonecznie ,temperatura idzie w górę
Przetrwania w upalne dni ,pozdrawiam
Witam,Pozdrawiam,Serdeczności i Buziole Przesyłam fala upałów już chyba za nami i nadciąga Polskie Lato z normalną temperaturą-22-26 stopni i zacznie nam być chłodno co do wolnych poniedziałków to jestem za-a nawet więcej wolnego dla Pracusiów Smacznej kawusi i ciasteczek na porannej kawie u Ysego Miłego Wieczoru i Spokojnej Nocki Życzę
Grażynko, ich chyba powaliło by w to samo miejsce posyłać - heh, no chyba, że Ci pasuje.
Jędruś i bardzo dobrze, że temperatury zaczną być normalne dla naszej szerokości geograficznej.
Dobrej i spokojnej nocy ❤
Dzień dobry ,poranna zmiana
Wczesny poranek ,pogodnie upalnie
Ewa powaliło ,mniej atrakcyjne miejsce Inowrocław
Ale przydział ,bez wyboru rehabilitacja 28 dniowa
Ysy jeszcze z kawusią ,nie zagościł
Zaraz wybywam do pracy
Miłego mniej upalnego dnia ,pozdrawiam