Równica- podpowiedzi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Równica- podpowiedzi

Post autor: Ramona2 »

Stokrotko ale jestem gapa :lol: :lol: :lol: , a tak w ogóle to Franciszek czy Fryderyk to wszystko jedno byle był fajny facet.
Sorry Fryderyku
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Ramona2 pisze:Stokrotko ale jestem gapa :lol: :lol: :lol: , a tak w ogóle to Franciszek czy Fryderyk to wszystko jedno byle był fajny facet.
Sorry Fryderyku
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No i już jest powód do śmiechu :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Ten fajny facet spowodował u mnie śmiech :lol: :lol: :lol: -kto wie -może Fryderyk to fajny facet ? :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

My fajne kobiety, więc tylko fajni faceci mogą być, żadni nudziarze :lol: Nie wiemy jakim facetem jest Fryderyk
bewe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2014 21:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bewe »

ptysiu111 pisze:Do zeszłego roku do sanatorium jeździło się co roku,bo okres oczekiwania był 12mcy madrale...
Więc nim zaczniecie kogoś pomawiać i obrażać trochę wiedzy i szacunku do innych...
pozdrawiam
A cóż to za bzdury piszesz ptysiu111 :shock: Ja byłam w sanatorium 4 razy i nigdy nie było 12 miesięcy oczekiwania chyba ,że przed dwudziestu laty.w moim NFZ po przyjeżdzie trzeba odczekać rok by złożyć ponowny wniosek a następnie odczekac około 30 miesięcy by pojechac do sanatorium.Może w innych NFZetach jest czas oczekiwania troszkę krotszy ale na pewno nie 12m-c,bo z tego co pisza forumowicze to najkrotszy okres to około16-18 miesięcy. :roll: Pozdrawiam ptysiu i zyczę wszystkim którzy oczekuja na wyjazdy jak najkrótszego oczekiwania ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Bewe pisze prawdę. Wysłałam wniosek po 6 miesiącach i mi zwrócili bo dopiero po 12 miesiącach mogą sprawdzić czy poprzedni pobyt pomógł. Takie to mamy "kwiatki" w naszym NFZ ;)
Fryderyk
Na forum od: 19 sty 2015 18:06

Post autor: Fryderyk »

Po zabiegach należy się nam relaksik . Byle tylko sympatycznie . A będzie autko to odwiezienie po potancowkach nie będzie problemem . Pozdrawiam miłe panie
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

ewasz pisze:Bewe pisze prawdę. Wysłałam wniosek po 6 miesiącach i mi zwrócili bo dopiero po 12 miesiącach mogą sprawdzić czy poprzedni pobyt pomógł. Takie to mamy "kwiatki" w naszym NFZ ;)
Ewa,złóż wniosek na inne schorzenie.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Stokrotko no widzisz i propozycja już jest od Fryderyka. Decyzja należy do Ciebie ;) :lol:
ODPOWIEDZ