Może jednak warto było napisać mi konkretnie, a nie cały czas podsycać atmosferę i operować jakimiś aluzjami politycznymi? Polityki na tym forum nie ma i mam nadzieję, że nie będzie więc już jej tu nie mieszaj proszę. Błąd techniczny i zwrócenie na niego uwagi zawsze są mile widziane, to mi zwracasz uwagę bym coś poprawił, a nie jest to żadne donosicielstwo. Tworzenie wokół tego dziwnej atmosfery i operowanie klimatem znanym z politycznych "salonów" nie jest mile widziane, myślę, że przez większość forumowiczów.
Zamiast jednej wiadomości (może być na PW jeśli tu się wstydzisz) typu - "adminie, tu mamy niezgodność lub błąd polegający na..." i tu konkrety, a nie aluzje, piszemy już dwudziesty post i wałkujemy to samo.
Nie chce mi się kolejny raz powtarzać tego samego tłumaczenia. Załączników w PW i w "Na każdy temat" nie ma. IMG w PW nie ma. Jeśli gdzieś przeoczyłem to ustawienie to je znajdę i skoryguję.
Jeśli chcesz mi w tym pomóc, napisz na PW konkretnie w czym problem. Jeśli nie, rzeczywiście zastosujmy się do Twoich słów:
kruszynka pisze:Możemy dać temu spokój ?
Zima piękna za oknem

Pozdrawiam