Sanatorium BAŁTYK Kołobrzeg 18.11.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Sanatorium BAŁTYK Kołobrzeg 18.11.2015

Post autor: Krzysio010 »

Mam dokładnie tak samo - turnus rehabilitacyjny 28dni. Nie bardzo mam jak dojechać więc będę musiał własnym samochodem. Dzwoniłem do Bałtyku i okazuje się, że lepiej być tam rano, bo wtedy nie ma kolejek w recepcji ani do lekarza.
+hania45
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2015 18:33
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: +hania45 »

coś mi się wydaje,że musimy być bardzo schorowani-skoro jedziemy na tak długo.Trochę obawiam się tego pobytu,ale mam nadzieję,żę nie będzie tak źle
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj Haniu :kwiat: Kołobrzeg to piękne miasto...dużo atrakcji...i na pewno nie będziesz się nudziła....to nie jeden park...i jedna ulica na krzyż ;)
Ciesz się że tam jedziesz...odpoczniesz...zrelaksujesz...poznasz nowych ludzi...ja tam jadę dwa razy do roku...dla zdrowia w zimie...i dla odpoczynku w lecie...dziwne to że w tak dużym kurorcie odpocznę...ale tak mam tam swoje miejsce na ziemi...z dala od ludzi i gwaru...z pozdrowieniami Gosia
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

+hania45 pisze:coś mi się wydaje,że musimy być bardzo schorowani-skoro jedziemy na tak długo.Trochę obawiam się tego pobytu,ale mam nadzieję,żę nie będzie tak źle
No co Ty, w tym wieku takie czarne myśli, to nie wypada po prostu. Ktoś tam uznał, że należy nam się solidny wypoczynek i tyle :lol: :o Ja nie narzekam, zasłużyłem chyba na te 4 tyg. jak mało kto, bo byłem grzeczny :P
Awatar użytkownika
chorowitks
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2011 11:16

Post autor: chorowitks »

Kołobrzeg to piękne miasto, miasto zakochanych. Znalazłem tu właśnie swoją miłość, taką do końca życia! Kocham Cię skarbie :serce: :serce: Verano - coś wspaniałego! :serce: [link] "Przez Twe oczy zielone oszalałem"
Ostatnio zmieniony 29 paź 2015 22:19 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
+hania45
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki Małgorzato za miłe słowa otuchy.a co do schorzeń to nie jest tak źle ze mną(tak myślę)Tak naprawdę to nie przepadam za wielkimi agromeracjami-wolę cisze i spokój-hałasu to mam na co dzień sporo.Byłam swego czasu w sanatorium w Gołdapi-lasy,lasy,jezioro i super towarzystwo,Naładowałam się na długi czas,Teraz dal odmiany
duże miasto,ale myślę,że dam .Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Haniu :kwiat: oczywiście że dasz radę...ja juz tam jadę po raz 16....gdybym nie była zauroczona tym miastem to chyba bym ten kurort zmieniła ;)
Oczywiście w roku...jadę tez w góry...które uwielbiam...i tylko Szczawnica mnie interesuje...spokojna...nie imprezowa...
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Myślę Haniu, że w Kołobrzegu da się znaleźć i ciszę i wypoczynek, a jak trzeba to atrakcje i zabawę. Człowiek w życiu potrzebuje i jednego i drugiego, tak mniej więcej po równo :D
+hania45
Kuracjusz
Kuracjusz

Masz rację Krzysztofie,każdemu potrzebne jest i spokój i rozrywka,Ale przeglądając to forum myślę,że może być fajne towarzystwo.Chyba się wszyscy z tego forum odnajdziemy :lol:
Krzysio010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Haniu na pewno się odnajdziemy, musimy tylko wymyślić jak :P
ODPOWIEDZ