Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Atino ja byłam w gorach wielokrotnie w sanatorium jak i prywatnie autem jeździliśmy.Góry kocham, to włóczenie się po nich.
Ubiegłego lata weszłam na swoich nóżkach hi hi na Morskie Oko.Czas na zmiane kierunkow,myśle ze będzie dobrze
Pozdrawiam
UWAGA !!! UWAGA !!!
ATTENTION !!! ATTENTION !!!
ACHTUNG !!! ACHTUNG !!!
ВНИМАНИЕ !!! ВНИМАНИЕ !!!
Uprasza się kuracjuszy przybywających w najbliższych dniach do Nałęczowa o zabranie ze sobą
DOBREGO HUMORU !!!!! (Nie ma ograniczeń ilościowych, można zabrać więcej i się podzielić z kimś kto np. zpomniał) Do zobaczenia w Nałęczowie [ obrazek zewnętrzny ]
jan19557 pisze:Aniu co ty tak negatywnie nastawiona do naszego Nałęczowa. Ja byłem 2 razy w kardiologu i nie narzekam
Janku w kardiolu byłam też ( raz) i jest w porządku, ale Nałęczów mi nie podoba się. Obawiam się , że za kilka miesięcy znowu dostane tam "zaproszenie"