Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeszcze kilka dni i wracam z sanatorium i i tak sobie myślę kiedy złożyć kolejny wniosek
Poczekam rok z tym ruchem choć nie muszę,ale wtedy będę miała możliwość na fajny zwrot,a nie kolejny przydział bez wyboru miejsca
Pozdrawiam jeszcze z uzdrowiska
Atinko, ale ten czas leci... dopiero ja się szykowałam do Inowrocławia, teraz Ty już z niego wracasz... a za moment Elunia się będzie pakowała.
Ciekawa jestem, czy kwitną jeszcze róże w Ogrodzie Różanym
Pozdrawiam Was serdecznie
Atina pisze:
Jeszcze kilka dni i wracam z sanatorium i i tak sobie myślę kiedy złożyć kolejny wniosek.
Poczekam rok z tym ruchem choć nie muszę,ale wtedy będę miała możliwość na fajny zwrot,a nie kolejny przydział bez wyboru miejsca
Pozdrawiam jeszcze z uzdrowiska
Ale masz szczęście ...
W innych regionach MUSZĄ czekać ten rok z TYM RUCHEM...
Biedroneczko odpowiadam ....tak gród różany jeszcze jeszcze się trzyma jak na tę porę roku
Ale 4 raz nie chcę jechać na niziny pod rząd, Inowrocław znam tu każdy skrawek i skwerek
Zapoluję kiedyś na zwroty...och może będą góry
Biedroneczko odpowiadam ....tak gród różany jeszcze jeszcze się trzyma jak na tę porę roku
Ale 4 raz nie chcę jechać na niziny pod rząd w Inowrocławu znam tu każdy skrawek i skwerek
Zapoluję kiedyś na zwroty...och może będą góry
Atina dwa razy napisała, że już nie chce na nizizny i do ogrodu różanego w Inowrocławiu i NIECH JEJ SIE SPEŁNI. Niech wreszcie dostanie wymarzone góry - rozumiem ją bo my bardzo kochamy góry i tylko tam chcemy jechać.
A tymczasem czekamy na odpowiedni moment aby pania doktor rodzinna poprosic o wniosek. Czekamy.
Pozdrawiam Bogutka
Bogutka5 pisze:Atina dwa razy napisała, że już nie chce na nizizny i do ogrodu różanego w Inowrocławiu i NIECH JEJ SIE SPEŁNI. Niech wreszcie dostanie wymarzone góry - rozumiem ją bo my bardzo kochamy góry i tylko tam chcemy jechać.
A tymczasem czekamy na odpowiedni moment aby pania doktor rodzinna poprosic o wniosek. Czekamy.
Pozdrawiam Bogutka
Bogutko i niech się spełnią dla mnie te góry ,ewentualnie Kołobrzeg też byłoby super
Witam
Właśnie wróciłam z sanatorium obejrzałam cały dom, kwiaty też- niektóre nie przetrwały
Trzeba się rozpakować , a tego nie lubię :...
A wieczorem Was poczytam wreszcie