Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04
-
natiic
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 15:00
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04
Pogoda się popsuła i teraz już nie wiem co mam spakować.
-
forumowicz
Tak czy inaczej się spotkamy. Często praktykowana zwyczaj to są firmy kurierskie i poczta i naprawdę można wysłać paczkę tam i spowrotem by nie targać wszystkiego. Ja na szczęście nie mam tego problemu przebierać się nie muszę dwie koszulki dwie pary skarpet i kilka drobiazgów golić się nie będę jedna torebeczka mi starczynatiic pisze:Ja wyjeżdżam 18 ale w nocy planuję koło 2 to powinnam być po 6 na miejscu.
Pogoda się popsuła i teraz już nie wiem co mam spakować.
-
forumowicz
Wrzuć do tej torebeczki jeszcze slipy. Przydadzą się.
-
forumowicz
Ja jak tradycyjny Szkot pod kilt nie zakładam bieliznymariamagdalena pisze:nie będziesz pierwszy, nie będziesz. Kilka dobrych lat temu byłam w sanatorium z ZUS-u i przyjechał pan z reklamówką. To był jego cały bagaż.
Wrzuć do tej torebeczki jeszcze slipy. Przydadzą się.
Jak domniemam, że ów Pan w reklamowce miał zapas butelek jak na prawdziwego chłopa przystało.
A przyborów do golenia też nie biorę bo zgodnie z modą mam brodę na drwala Ale dążę do trendów Tolkienowskich marzeniem moim jest broda Gandalfa Szarego...
-
natiic

-
forumowicz
Dwie walczy powiadasz małonatiic pisze:Ja za to dzisiaj przy kolejnej części porządków wyciągnęłam wielką torbę i jeszcze większą walizkęmam nadzieję że dam radę się w to upchać. Mam na to cały tydzień
Dobra to ja też muszę poważnie zacząć myśleć o wyjeździe bo narazie tu człowiek pitu pitu A wyjazd za parę dni i do tego święta muszę zacząć szukać przewodników map kompas... jakieś obuwie sportowe turystyczne ehhhhh
-
forumowicz
oooo.....Romekwie pisze..
...Ja jak tradycyjny Szkot pod kilt nie zakładam bielizny![]()
Ale slipy muszą być w torebeczce koniecznie. Jak się nie zmieszczą to w kieszeń weź.
W czym pójdziesz na termy? bez majtek nie wpuszczają!
.Jak domniemam, że ów Pan w reklamowce miał zapas butelek jak na prawdziwego chłopa przystało
możliwe. Bo ubrań miał niewiele. Po dwóch tygodniach było to... wyczuwalne.
Ale jak powiedział jeden z polskich artystów folkowo-estradowych - cytuję "Chłop ma być męski. Czasem może nawet śmierdzieć chłopem"
Temu panu się to udało!
Dumbledore miał chybą dłuższą.A przyborów do golenia też nie biorę bo zgodnie z modą mam brodę na drwala Ale dążę do trendów Tolkienowskich marzeniem moim jest broda Gandalfa Szarego...![]()
A naładniejszą miał Saruman!
-
natiic

Ja póki co robię wizualizację i obmyślam strategię co gdzie zapakować