Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 15:00
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Cieplice Dom Zdrojowy od 18.04

Post autor: natiic »

A już myślałam :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No przepraszam :( ja spod Wrocławia jadę 17.04 :cry:
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja wyjeżdżam 18 ale w nocy planuję koło 2 to powinnam być po 6 na miejscu.

Pogoda się popsuła i teraz już nie wiem co mam spakować.
forumowicz

natiic pisze:Ja wyjeżdżam 18 ale w nocy planuję koło 2 to powinnam być po 6 na miejscu.

Pogoda się popsuła i teraz już nie wiem co mam spakować.
Tak czy inaczej się spotkamy. Często praktykowana zwyczaj to są firmy kurierskie i poczta i naprawdę można wysłać paczkę tam i spowrotem by nie targać wszystkiego. Ja na szczęście nie mam tego problemu przebierać się nie muszę dwie koszulki dwie pary skarpet i kilka drobiazgów golić się nie będę jedna torebeczka mi starczy :shock:
forumowicz

nie będziesz pierwszy, nie będziesz. Kilka dobrych lat temu byłam w sanatorium z ZUS-u i przyjechał pan z reklamówką. To był jego cały bagaż.

Wrzuć do tej torebeczki jeszcze slipy. Przydadzą się.
forumowicz

mariamagdalena pisze:nie będziesz pierwszy, nie będziesz. Kilka dobrych lat temu byłam w sanatorium z ZUS-u i przyjechał pan z reklamówką. To był jego cały bagaż.

Wrzuć do tej torebeczki jeszcze slipy. Przydadzą się.
Ja jak tradycyjny Szkot pod kilt nie zakładam bielizny :mrgreen:
Jak domniemam, że ów Pan w reklamowce miał zapas butelek jak na prawdziwego chłopa przystało.
A przyborów do golenia też nie biorę bo zgodnie z modą mam brodę na drwala Ale dążę do trendów Tolkienowskich marzeniem moim jest broda Gandalfa Szarego... ;)
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Ja za to dzisiaj przy kolejnej części porządków wyciągnęłam wielką torbę i jeszcze większą walizkę :D mam nadzieję że dam radę się w to upchać. Mam na to cały tydzień :lol:
forumowicz

natiic pisze:Ja za to dzisiaj przy kolejnej części porządków wyciągnęłam wielką torbę i jeszcze większą walizkę :D mam nadzieję że dam radę się w to upchać. Mam na to cały tydzień :lol:
Dwie walczy powiadasz mało :shock:
Dobra to ja też muszę poważnie zacząć myśleć o wyjeździe bo narazie tu człowiek pitu pitu A wyjazd za parę dni i do tego święta muszę zacząć szukać przewodników map kompas... jakieś obuwie sportowe turystyczne ehhhhh :roll:
forumowicz

Romekwie pisze..

...Ja jak tradycyjny Szkot pod kilt nie zakładam bielizny :mrgreen:
oooo..... :o :o :shock: to już wiadomo dlaczego nie chcesz iść w góry. Obawiasz się nagłych podmuchów wiatru! :lol: :lol:
Ale slipy muszą być w torebeczce koniecznie. Jak się nie zmieszczą to w kieszeń weź.
W czym pójdziesz na termy? bez majtek nie wpuszczają!
Jak domniemam, że ów Pan w reklamowce miał zapas butelek jak na prawdziwego chłopa przystało
.

możliwe. Bo ubrań miał niewiele. Po dwóch tygodniach było to... wyczuwalne.
Ale jak powiedział jeden z polskich artystów folkowo-estradowych - cytuję "Chłop ma być męski. Czasem może nawet śmierdzieć chłopem" :o :lol:
Temu panu się to udało!
A przyborów do golenia też nie biorę bo zgodnie z modą mam brodę na drwala Ale dążę do trendów Tolkienowskich marzeniem moim jest broda Gandalfa Szarego... ;)
Dumbledore miał chybą dłuższą.
A naładniejszą miał Saruman!
natiic
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

No myśl myśl Romku lepiej za takiego minimalistę z reklamóweczką nie robić bo faktycznie po paru dniach będziesz wyczuwalnie zauważalny :lol:

Ja póki co robię wizualizację i obmyślam strategię co gdzie zapakować
ODPOWIEDZ