Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bożenko Trzygłów pomimo, że jest tylko hotelem, ale ma najlepszą lokalizację no i pokoje jedynki i dwójki. W pozostałych obiektach tej firmy nie ma dużo jedynek, a w Trytonie i w Złotym Kłosie nie ma żadnej jedynki. Liczy się najbardziej bliskość Zakładu Przyrodoleczniczego RUSAŁKA. Jest to jedyny obiekt sanatoryjny, położony najbliżej Rusałki, gdzie mamy wszystkie zabiegi.
b
Byłem w Trzygłowie od 8 grudnia do 29 grudnia 2018.W pokoju było zimno .W sumie było 6 awarii (brak ciepłej wody,lub wcale ,kaloryfery zimne ,brak światła,awaria windy.Ogólnie koszmar.Zaplanowano zabiegi od godziny7 do 18.Na zabiegi chodziło się do Rusałki,Bałtyku,Bursztynu i Światowida.Na posiłki chodziło się do Światowida.To nie dla starszych ludzi.
No to miałeś wyjątkowego pecha Dlatego staram się tak planować wyjazdy aby wypadały w okresie wiosenno-letnim. Rzeczywiście Trzygłów, o czym pisałem wcześniej, jest pozbawiony bazy zabiegowej. Latem spacerowanie po ośrodkach to dodatkowa atrakcja zimą już niekoniecznie.
Siunio byłem w Trzygłowie od 27 października do 15 listopada 2018 r i byłem zadowolony z pobytu w tym obiekcie. Przez cały turnus winda chodziła bez żadnej awarii. W pokojach było ciepło, a moja znajoma otwierała okno, bo jej było za gorąco. Mieszkała w studio 1+1 na pierwszym piętrze. Ja mieszkałem w 205 na drugim piętrze w jedynce. Również miałem ciepło w pokoju, ale przyznam, że sam sobie wyregulowałem termostat grzejnika, pomimo napisu, żeby tego nie robić. Przed tą regulacją faktycznie grzejnik był letni. Co do zabiegów musiałeś późno dojechać i dlatego zabiegi miałeś rozrzucone po innych obiektach i do wieczora. Ja miałem wszystkie w Rusałce i do godz. 14.30 ale w obiekcie stawiłem się jako pierwszy kuracjusz z całego turnusu i na życzenie oddziałowej załączyłem do dokumentacji orzeczenie o niepełnosprawności narządu ruchu. Niektórzy twierdzą, że to nie pomaga w sanatorium, a ja twierdzę, że pomaga np. w planowaniu zabiegów o czym świadczy to, że miałem zabiegi tylko w Rusałce i dwa zabiegi jontoforezy borowinowej w Bałtyku. Moje znajome również biegały po różnych obiektach na zabiegi. Energia elektryczna również nie szwankowała. Tak jak pisał wolet58 miałeś pecha. Ja ponownie pojechał bym do Trzygłowa jeżeli miał bym takie skierowanie. Pozdrawiam