Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Z tego co naliczyłam na forum jedzie nas do Iwonicza garstka , a ośrodków jest całe mnóstwo.... będą świeciły pustkami we wrześniu? .Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce
Nawet nie wiecie jak mi smutno, że musiałam odłaczyć się od Was. Obserwuję Forum i czuję, że fajną drużynę stworzycie na popołudniowe i weekendowe wypady Pozdrawiam i z ciekawością czekam na Wasze relacje z pobytu.
Gosiaczku są sprawy ważne i ważniejsze...
Ponoć co się odwlecze to nie uciecze ...
Może jeszcze na kuracyjnym szlaku się spotkamy ...kto wie
Pozdrawiam serdeczne Ewa
Gosiaczku wiesz doskonale że jest takie powiedzenie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło... I tego trzymajmy się pozdrawiam Cię i męża również myślę że u was jest wszystko ok Ela
Gosiaczku
Na pewno będziemy się odzywać do Ciebie z Iwonicza i na bieżąco zdawać relację z pobytu ( a zwłaszcza z planowanego spotkania integracyjnego)
Jeszcze tylko 2 tygodnie i wyjeżdźamy .Pozdrawiam.