Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Heksa,W takim razie , jestem tuż za Tobą z numerem 13500. W okresie poświątecznym , tempo przydziałów nieco spadło , i mam nadzieję że ten trend utrzyma się, pozdrawiam.
Witaj ewiko. Jest mi dokładnie wszystko jedno kiedy i gdzie wyjadę ale moim zdaniem im wcześniej tym lepiej . Perspektywa czekania prognozowanych 20 miesięcy to moim zdaniem koszmar.
Witam.Właśnie dostałam przydział do Kołobrzegu przy nr 1800 na kwiecień. Jadę do Arki na Sułkowskiego . Dwa lata temu też byłam w Arce. Mam mieszane uczucia. Kwiecień i Arka nie bardzo mi pasuje.
Pozdrawiam zadowolonych z przydziału
Jolanda60+ , Ciebie również , bardzo serdecznie witamy na forum. Dostałaś super sanatorium , w świetnym (moim zdaniem) terminie. Czyżbyś miała złe opinie , związane z tym obiektem ? Bardzo poproszę o kilka słów na temat Arki , i zabiegów. Pozdrawiam.
Super no może, ale nad morze. Długo trzeba by pisać. Sanatorium moloch. Nikt się Tobą nie interesuje , lekarz nie ma czasu, na zabiegach jak w fabryce jedni wchodzą drudzy wychodzą. Okolica piękna autobus pod hotelem.Do miasta 3 km, można na piechotkę. Życia towarzyskiego brak. Bardzo dużo gości hotelowych i kuracjuszy, wszyscy się mijają, z zabiegów na zabiegi. Po zabiegach to do miasta już nie chce , bo daleko. Parking 800. Może do kwietnia humor mi się poprawi jak zaświeci słoneczko. Pozdrawiam