Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam. Byliśmy latem chwilowo w Ciechocinku i poszliśmy do Pałacyku. Też wprowadzili obowiązkową konsumpcje i ludzi kilka par. Wcześniej , bez tego ciężko było o stolik, tyle ludzi. W myśl powiedzenia : chytry dwa razy traci. Pozdrawiam.
Wczoraj wróciłem z Kołobrzegu i wszystkim którzy lubią spędzać wieczory na dancingach z dobrą muzyką polecam Kołobrzeg. W kilku lokalach grają muzykę z lat 70 i 80 jak i współczesne przeboje. Brawo dla muzyków w Kołobrzegu
Najwiecej ludzi jest na parkiecie w Arce. W tamtym roku w styczniu byłam co prawda nie w sanatorium ale na diecie Dąbrowskiej w Koral Live i chodziłysmy na tańce do Arki. były ogromne tłumy.
W tym roku koniec listopada początek grudnia we wszystkich lokalach których byłem prawie wszystkie miejsca były zajęte i nie miało to znaczenia jaki jest dzień tygodnia. W Kołobrzegu ludzie się bawią
Witam .Wróciłam z Dusznik Zdrój I bawiłam się w Hotelu Esperanto na ulicy Zdrojowej .Gra DJ utwory włoskie i inne,mało disco polo x czego byłam zadowolona. Sala ładna, parkiet dobry do tanczenia jest bar gdzie można co nieco zamowic do picia. Czynne codziennie prócz poniedziałku od 19 do 22.Pozdrawiam tych co będą tam się bawić.