Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"

Post autor: Bibi2 »

Nie wierzę, że to się dzieje :shock:
Po prostu brak mi słów
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Pomyślałam sobie, że pewnie znowu ktoś trolluje świeżo zalogowany ale nie. :(
I do tego tego typu frustrat ma żonę....kondolencje i wstyd na całego dla małżonki. Jezu jechać z kimś takim gdziekolwiek.. :oops:
Proszę sobie po mnie pojechać Panie Krzysztofie..nie takich ziomków spod budki z piwem poznałam w życiu. Pierwszy raz nie podziękuję za opinię..po co tego typu ludzie składają wnioski na "urlop" zwany sanatorium :roll:
Wpis powinien pozostać bezwzględnie!!
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy

Post autor: Dzia_dek »

Uważam, że wpis, jak też jego autor powinien bezwzględnie zniknąć z tego Forum. I jeden i drugi przez usunięcie.
Nie powinno być tutaj miejsca na tego rodzaju wpisy jak też na przebywanie wśród naszej forumowej społeczności
takiego osobnika. To nie jest frustracja to forma patologii społecznej.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Może Moderator, jak przeczyta nasze wioski, to zdecyduje się na skasowanie tych wpisów i skasuje konto autora.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Dzia_dek pisze: 04 gru 2024 19:30 Uważam, że wpis, jak też jego autor powinien bezwzględnie zniknąć z tego Forum. I jeden i drugi przez usunięcie.
Nie powinno być tutaj miejsca na tego rodzaju wpisy jak też na przebywanie wśród naszej forumowej społeczności
takiego osobnika. To nie jest frustracja to forma patologii społecznej.
Przemyślałam temat jak mi emocje opadły. Myślę, Dzia_dku, że masz też rację...z jednej strony powstaje lista wpisów bez kontekstu, z drugiej co pomyślą nowe osoby czytając tego typu wynurzenia? A przecież forum od dawna nie tętni życiem. Niech Moderator robi co uzna za słuszne.
Pozdrawiam wszystkich.
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy

Post autor: Dzia_dek »

Genever pisze: (...) powstaje lista wpisów bez kontekstu, z drugiej co pomyślą nowe osoby czytając tego typu wynurzenia?
A przecież forum od dawna nie tętni życiem.
Forum nie tętni życiem z wielu powodów. Takie wpisy jak ten, o którym dyskutujemy, czas jego publikacji na forum,
"bezkarność" jego autora mogą być jednymi z nich. Poza tym nie zapominajmy o osobie, /Gieni/której ten wpis
dotyczy bezpośrednio. Trzeba być naprawdę gruboskórną osobą, żeby nad takim wpisem przejść do porządku dziennego.
Część Twojego wpisu, którą pozwoliłem sobie podkreślić, uzasadniałaby usunięcie nie tylko samego "wpisu", ale też
postów poniżej, które mimo, że napisane w słusznej sprawie ani trochę nie są związane z tematem, w którym piszemy.
"Piłeczka" po stronie Admina - czekamy na ruch.
Awatar użytkownika
Archibald
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 paź 2021 13:53
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Archibald »

Trudno się z Tobą nie zgodzić. Wiele jest przykładów, że dyskusja pod tematem zupełnie go nie dotyczy, a raczej "sobie a muzom".
Bibi2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
Podziękował: 21 razy

Post autor: Bibi2 »

Reakcja Moderatora jest jakby na wolnych obrotach .
Nie wolno tolerować takiego zachowania , nie muszę mówić co należy zrobić , dla mnie jest oczywiste
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ale chyba przyznacie, że gdy by nie te nasze wpisy i dyskusje nawet poza tematem, to forum nie dość, że nie tętni życiem, to by się ograniczyło tylko do zapytania o opinię na tydzień przed wyjazdem i na tym koniec.
Są na forum forumowicze zarejestrowani w 2013 roku i posiadają po ok. 40 postów. :shock:
Ta liczba chyba o czymś świadczy. :?:
Myślę, że Moderator może chwilowo nie mieć czasu, ale na pewno zareaguje, bo post jest zgłoszony. :)
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2016 08:32
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: krzysiek88 »

Andrzej1958 pisze: 03 gru 2024 19:56 A ja myślę, żeby ten wpis pozostał. Jest to kolejny występ tego forumowicza. Każdy kto to przeczyta będzie wiedział z kim ma do czynienia i nie będzie wchodził w interakcje.
Admin skasuje i będzie on "rozgrzeszony" i czysty jak po spowiedzi.
ty nie mędrkuj za bardzo
ODPOWIEDZ