Po prostu brak mi słów
Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Re: Iwonicz Zdrój "GÓRNIK"
I do tego tego typu frustrat ma żonę....kondolencje i wstyd na całego dla małżonki. Jezu jechać z kimś takim gdziekolwiek..
Proszę sobie po mnie pojechać Panie Krzysztofie..nie takich ziomków spod budki z piwem poznałam w życiu. Pierwszy raz nie podziękuję za opinię..po co tego typu ludzie składają wnioski na "urlop" zwany sanatorium
Wpis powinien pozostać bezwzględnie!!
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 31 razy
Nie powinno być tutaj miejsca na tego rodzaju wpisy jak też na przebywanie wśród naszej forumowej społeczności
takiego osobnika. To nie jest frustracja to forma patologii społecznej.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
Przemyślałam temat jak mi emocje opadły. Myślę, Dzia_dku, że masz też rację...z jednej strony powstaje lista wpisów bez kontekstu, z drugiej co pomyślą nowe osoby czytając tego typu wynurzenia? A przecież forum od dawna nie tętni życiem. Niech Moderator robi co uzna za słuszne.Dzia_dek pisze: 04 gru 2024 19:30 Uważam, że wpis, jak też jego autor powinien bezwzględnie zniknąć z tego Forum. I jeden i drugi przez usunięcie.
Nie powinno być tutaj miejsca na tego rodzaju wpisy jak też na przebywanie wśród naszej forumowej społeczności
takiego osobnika. To nie jest frustracja to forma patologii społecznej.
Pozdrawiam wszystkich.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 31 razy
Forum nie tętni życiem z wielu powodów. Takie wpisy jak ten, o którym dyskutujemy, czas jego publikacji na forum,Genever pisze: (...) powstaje lista wpisów bez kontekstu, z drugiej co pomyślą nowe osoby czytając tego typu wynurzenia?
A przecież forum od dawna nie tętni życiem.
"bezkarność" jego autora mogą być jednymi z nich. Poza tym nie zapominajmy o osobie, /Gieni/której ten wpis
dotyczy bezpośrednio. Trzeba być naprawdę gruboskórną osobą, żeby nad takim wpisem przejść do porządku dziennego.
Część Twojego wpisu, którą pozwoliłem sobie podkreślić, uzasadniałaby usunięcie nie tylko samego "wpisu", ale też
postów poniżej, które mimo, że napisane w słusznej sprawie ani trochę nie są związane z tematem, w którym piszemy.
"Piłeczka" po stronie Admina - czekamy na ruch.
- Archibald
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 paź 2021 13:53
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 6 razy
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Są na forum forumowicze zarejestrowani w 2013 roku i posiadają po ok. 40 postów.
Ta liczba chyba o czymś świadczy.
Myślę, że Moderator może chwilowo nie mieć czasu, ale na pewno zareaguje, bo post jest zgłoszony.
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
ty nie mędrkuj za bardzoAndrzej1958 pisze: 03 gru 2024 19:56 A ja myślę, żeby ten wpis pozostał. Jest to kolejny występ tego forumowicza. Każdy kto to przeczyta będzie wiedział z kim ma do czynienia i nie będzie wchodził w interakcje.
Admin skasuje i będzie on "rozgrzeszony" i czysty jak po spowiedzi.