Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Todzia ja jestem obecnie na turnusie. Oby do poniedziałku i żegnajPustkowo. Jak coś potrzebujesz to PW proponuje. Po powrocie opisze swoje spostrzeżenia ale Ty juz mogłabyś ich nie przeczytac. Obecnie nie chce pisać publicznie.
Witam,
w ramach prewencji ZUS mam skierowanie do Pustkowa na 22.08. Mam prośbę do osób, które tam były aby podzieliły się wrażeniami z pobytu. Trochę poczytałam i szczerze mówiąc jestem zniechęcona. Czy w ogóle można zmienić w ZUSie skierowanie do innej miejscowości?
Doris pisze:Witam,
w ramach prewencji ZUS mam skierowanie do Pustkowa na 22.08. Mam prośbę do osób, które tam były aby podzieliły się wrażeniami z pobytu. Trochę poczytałam i szczerze mówiąc jestem zniechęcona. Czy w ogóle można zmienić w ZUSie skierowaniDe do innej miejscowości?
Czesc Doris ja tez mam skierowanie na 22 ,08 jak mozesz to odezwij sie , ja wyjezdzam ze słupska.Mam nadzieje ze żle nie bedzie.
Hej Monika Szczerze mówiąc to trochę się podłamałam. Miałam propozycję do innych miejsc ale zależało mi żeby to było jak najszybciej więc wzięłam Pustkowo. Nic wcześniej na temat Pustkowa nie wiedziałam, teraz poczytałam i mam mieszane uczucia. Ech..... będzie dobrze