Prewencja ZUS
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Prewencja ZUS
...no nie wiem o co chodzi ....z tymi nożycami - może ktoś wieRachel pisze:Uderz w stół a nożyce się odezwąmargot pisze:Oj Rachel nie jest tak istotne gdzie mieszkamy tylko skąd pochodzimy , a nie wszyscy urodzili się w zacnym ,,księstwie warszawskim"![]()
![]()
![]()
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Effendi był, może coś napisze. Poprosiłam jego o toanusia153 pisze:A ja w sprawie prewencji rentowej ZUS , czy coś się wyjaśniło w temacie
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękowano: 1 raz
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
Zaręczam jednak, że do nikogo nie mam żadnych uprzedzeń ze względu na region pochodzenia, narodowość, stan majątkowy itp.
Tu na tym Forum nie mam do nikogo w żadnej sprawie żadnych uprzedzeń ani żadnych zastrzeżeń.
Jeśli kogoś uraziłem tym żartem to przepraszam
-
forumowicz
Ty na pewno
Pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 9 razy
- Podziękowano: 35 razy
Niestety osobiście mnie nie dotyczy CHOC Bardzo bym Chcial moc skorzystac z ew dodatkowej formy Rechabilitacji coz pozostaje tylko NFZ.
Ale wracając do watku KULINARNEGO ..czytalem czytałem a i tak przewijal sie temat KTO skąd i po co .
Uważam ,że każdy winien Walczyc o swoj jak powiada pewna nacja Hajmat - Pan wspomnial ,że jest Krakusem mieszkającym na ślasku , poznaniak na pomorzu Wczoraj odbyl sie w Katowicach Pana ,ktory urodzil sie we Lwowie a Był WYBITNYM POLAKIEM -czującym się Mocna ŚLĄZAKIEM [*]
Sam przebywalem wśrod wielu Kultur znam ludzi róznych wyznań niestety Najbardziej Śmieszy mnie gdy Ktos mieszkając w danej miejscowości po krotkim czasie asymiliacji czuje sie większym ortodoksa niz rdzenny mieszkaniec.
Kiedys taki Pan na pewnym spotkaniu zadał mlodziezy pytanie skad JESTES - odpowiedzi było duzo
a pan powiedzial ,że jesteś z miejsca gdzie są groby Twoich PRZODKOW.
Kreciku Ty nie możesz sie obwiniac ,że wstawienie elementu smiechu czy delkatnej Ironi z takiego czy innego regionu.
Przez wiele lat TVP puszczala i produkowal znany film ,ktory OŚMIESZAŁ ludzi ze Śląska - producent -Poznań , zlecenie Warszawa.
Film ten nijak mial sie do tego co było tam puszczane a rdzenni ślązacy wprost niecierpieli ogladac tego filmu
w nim to slązacy byli pokazywani jako wg Mojej i nie tylko opini Banda debili ,niedacznikow cóz EFEKT POZOSTAŁ
I tak juz na marginesie jak typowy hansys ze szarleja mam prosbe do Pani Margot z Lubelskiego ( Wszak sa tam wspaniale I urodziwe Panie i Kucharki w całej Poslce zreszta też )
Proszę o max informacji n/t owego PLACKA jakis link ,jaks fotka , bo szukam i cos chodzi za mna
Pozdrawiam
-darek
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
POZDRAWIAM