Prewencja ZUS

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Re: Prewencja ZUS

Post autor: anusia153 »

A ja w sprawie prewencji rentowej ZUS , czy coś się wyjaśniło w temacie :?:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Rachel pisze:
margot pisze:Oj Rachel nie jest tak istotne gdzie mieszkamy tylko skąd pochodzimy , a nie wszyscy urodzili się w zacnym ,,księstwie warszawskim" ;) :lol: :lol: :lol:
Uderz w stół a nożyce się odezwą :)
...no nie wiem o co chodzi ....z tymi nożycami - może ktoś wie :?:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

anusia153 pisze:A ja w sprawie prewencji rentowej ZUS , czy coś się wyjaśniło w temacie :?:
Effendi był, może coś napisze. Poprosiłam jego o to :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

No to czekamy :|
Awatar użytkownika
effendi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 27 gru 2013 18:09
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: effendi »

Rachel,z Ciebie interesująca persona.Pomogę jak tylko mogę!
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękowano: 1 raz

Post autor: sztani »

Dziewczyny a co za znaczenie ma skąd kto pochodzi czy gdzie mieszka ,ważne jaki jest jako człowiek. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Chyba trochę namieszałem z tymi Poznaniakami i Krakusami :oops: :lol:
Zaręczam jednak, że do nikogo nie mam żadnych uprzedzeń ze względu na region pochodzenia, narodowość, stan majątkowy itp. :roll:
Tu na tym Forum nie mam do nikogo w żadnej sprawie żadnych uprzedzeń ani żadnych zastrzeżeń.
Jeśli kogoś uraziłem tym żartem to przepraszam :kwiat: :kwiat: :kwiat: :serce: :serce: :serce:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Kreciku :) dlaczego miałby się ktoś obrazić :?: humor ,satyra tzw dowcipy są o wszystkich chyba już ,więc nie sądzę .Wystarczy przejrzeć Dobry żart jest tynfa wart .
Ty na pewno :!: :!: nikogo nie obrażasz więc spoko :kwiat:
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

..Miało byc o Prewencji ZUS
Niestety osobiście mnie nie dotyczy CHOC Bardzo bym Chcial moc skorzystac z ew dodatkowej formy Rechabilitacji coz pozostaje tylko NFZ.
Ale wracając do watku KULINARNEGO ..czytalem czytałem a i tak przewijal sie temat KTO skąd i po co .
Uważam ,że każdy winien Walczyc o swoj jak powiada pewna nacja Hajmat - Pan wspomnial ,że jest Krakusem mieszkającym na ślasku , poznaniak na pomorzu Wczoraj odbyl sie w Katowicach Pana ,ktory urodzil sie we Lwowie a Był WYBITNYM POLAKIEM -czującym się Mocna ŚLĄZAKIEM [*]
Sam przebywalem wśrod wielu Kultur znam ludzi róznych wyznań niestety Najbardziej Śmieszy mnie gdy Ktos mieszkając w danej miejscowości po krotkim czasie asymiliacji czuje sie większym ortodoksa niz rdzenny mieszkaniec.
Kiedys taki Pan na pewnym spotkaniu zadał mlodziezy pytanie skad JESTES - odpowiedzi było duzo
a pan powiedzial ,że jesteś z miejsca gdzie są groby Twoich PRZODKOW.
Kreciku Ty nie możesz sie obwiniac ,że wstawienie elementu smiechu czy delkatnej Ironi z takiego czy innego regionu.
Przez wiele lat TVP puszczala i produkowal znany film ,ktory OŚMIESZAŁ ludzi ze Śląska - producent -Poznań , zlecenie Warszawa.
Film ten nijak mial sie do tego co było tam puszczane a rdzenni ślązacy wprost niecierpieli ogladac tego filmu
w nim to slązacy byli pokazywani jako wg Mojej i nie tylko opini Banda debili ,niedacznikow cóz EFEKT POZOSTAŁ

I tak juz na marginesie jak typowy hansys ze szarleja mam prosbe do Pani Margot z Lubelskiego ( Wszak sa tam wspaniale I urodziwe Panie i Kucharki w całej Poslce zreszta też )

Proszę o max informacji n/t owego PLACKA jakis link ,jaks fotka , bo szukam i cos chodzi za mna
Pozdrawiam
-darek
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Ten prawie ostatni wpis w nawiasie baaardzo trafny i My mamy tego świadomość ( to tak ze skromności ;) ) a wracając do Twojej prośby oczywiście napiszę ci przepis , muszę tylko odszukać w swoim zeszyciku - podam Ci ten , z którego ja korzystam ponieważ wydaje mi się , że dobry i zawsze się udaje , a dostałam Go od starszej Pani z okolic Biłgoraja czyli z samej kolebki Placka Gryczanego .
POZDRAWIAM
:kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ