Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zuzazg , współczuję . A jak po kilku dniach ? Może zaglądasz raz na kilka dni?
U mnie jakoś ostatnio schodzi po kilkadziesiąt . Pamiętam jak dwa lata zaglądałam codziennie i skrupulatnie notowałam ilość schodzących nr. , to któregoś dnia też mi przybyło nawet około 50 . Tak to jest .., lepiej za bardzo nie wnikać bo się człowiek niepotrzebnie denerwuje .
Pozdrawiam.
Wracam po tygodniu; w przeglądarce bez zmian. Wlecze się za mną ta NEUROLOGIA, ze szkoda gadać (podobno mało skierowań dostają). Numery wróciły do poprzedniego stanu .Obecnie 124 ......i NIC!!!
Pozdrawiam Zuzazg
Chciałam dodać że przyznają już sanatoria na przełom października i listopada, w takim razie ja odpadam.
Pozdrawiam , szczególnie Kamilę i Atinę z pomorskiego.
Zuzazg
O Zuza , to wspaniale . Na zabiegi będziesz chodzić pod dachem , no i w samej równicy wszystko jest . Oby tylko pogoda była ładna to i na wycieczki i spacery można chodzić . Super !
Pozdrawiam serdecznie.
Dzięki Kamila ! Bardzo zależało mi właśnie na takim sanatorium aby zabiegi i posiłki były na miejscu, szczególnie o takiej porze roku.Pamiętam dwa lata temu swój pobyt w Szczawnie, gdzie kuracjusze musieli dochodzić zarówno na posiłki jak i zabiegi. Pokoje często 3 lub 4 osobowe ze wspólną łazienką na korytarzu. Już byłam zdecydowana zrezygnować tym razem ze sanatorium i pojechać gdzieś prywatnie; w obecnej sytuacji JADĘ. Ostatni raz byłam w Ustroniu 26 lat temu i jestem ciekawa zmian; o ile pamiętam ty 2 lata temu też byłaś w Ustroniu. Pozdrawiam i życzę szybkiego otrzymania DOBREGO przydziału.
Zuzazg