Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

Najlepszy awatar Króla forum :)
forumowicz

I jeszcze sprostowanie do mojej odważnej decyzji stworzenia listy ;) Jeżeli któras z koleżanek uzna ,że nie chce by jej osoba brała udział w tej zabawie to proszę o info do admina.
Dokona korekty.
Chociaż może tak nie będzie? Mam taką nadzieję ...ale gdyby ;) ;) :)
:kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Kruszynko, zasadę utworzenia ankiety określiłem. Potrzebna jest wyraźna zgoda kandydatki, a nie zgoda domniemana polegająca na braku odmowy. Pomyśl, że być może ktoś z kandydatów nie będzie na forum w czasie gdy będzie trwało głosowanie i gdy po tej zabawie zobaczy, że bierze w niej udział bez swojej zgody, może nie być szczególnie zadowolony. Ja bym nie był gdyby ktoś bez mojej zgody gdzieś mnie zapisał na jakieś wybory, konkursy, do partii czy cokolwiek innego.
Oczywiście możecie bawić się jak rok temu ale wtedy też bez ankiety z mojej strony.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Nooooo, nareszcie coś się dzieje dobrego :serce: bo już zawiało tu nie dość ze chłodem to i nudą :D ;)
forumowicz

drogi adminie ,tak zgadza się proszę czytać uważnie:

MAX napisał(a):Re: Królowa forum.
Post przez MAX » 07 lis 2012 11:00
moje zdanie jest trochę inne: różni są ludzie, jedni się cieszą, inni przezywają, więc proponuje nikogo nie wywyższać! to jest niepotrzebne! królami i królowymi są wszyscy!
zapomniałeś dokleić to:

Postprzez MAX » 29 wrz 2013 06:55
jeżeli jednak chcecie wybory,to propozycja jest taka z mojej strony:zgłaszamy kandydatki i kandydatów,admin robi listę podobnie jak z najlepszymi sanatoriami,każda każdy ma prawa do 2 głosów,i np po tygodniu mamy króla lub królową,panującą lub panującego np przez rok czasu,zamiast słoneczka dostaje obok niku koronę,co Wy na to?
więc jeśli już jesteś konkretny to czytaj wszystko,bo dla mnie jeżeli jednak,jest też bardzo ważne!
forumowicz

jednak wbrew niektórym osobom,chętnych do zabawy nie brakuje,i to jest najważniejsze,jeszcze dogryzę Teśce : kotku mylisz się,ja nie chcieć być królem,ja mogę być królem,w każdym bądź razie sam siebie nigdy nie zgłoszę!mogę jedynie w zabawie wsiąść udział!
forumowicz

najważniejsze że coś się dzieje,i zabawa rusza! powodzenia!
forumowicz

MAX pisze:najważniejsze że coś się dzieje,i zabawa rusza! powodzenia!
Masz rację Max, grunt to dobra zabawa :) Nie ma nic piękniejszego niż pobudzać ludzi do śmiechu. :kwiat:
forumowicz

forumowicz

ODPOWIEDZ