PODSUMOWANIE UROCZEGO CZWARTKU
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: PODSUMOWANIE UROCZEGO CZWARTKU
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
A serio to się pytam: Kurczę co tu się dzieje? Skąd tyle agresji i pychy?? Oj nieładnie Pani Aleksandro...taka dorosła a zachowanie jak rozkapryszony dzieciak? Przyznaję, że mnie też się czasem pewne dyskusje na forum nie podobały czy też niektóre tematy ale nigdy nie pisałam w taki sposób jak Pani, po prostu nie zabierałam głosu i tyle. Niestety teraz nie mogłam wytrzymać bo to naprawdę nieładnie tak się wywyższać i rządzić kto, co i jak ma pisać na forum. To jest nasze forum i każdego obowiązuje regulamin, nie wspomnę już o kulturze.
I nie mam klimakterium, jeszcze trochę lat mi brakuje.... swoją drogą nawet jeśli któraś z Pań które tutaj piszą je przechodzi to co z tego? Czy to uprawnia do obrażania?
Radzę opuścić trochę nosek i spojrzeć krytyczniej na swoje zachowanie i posty. A może to jakieś kompleksy wychodzą?
Forum jest po to aby dzielić się swoimi doświadczeniami oraz aby sobie luźno porozmawiać, poprawić nastrój. To nie Pani prywatne forum.
Więcej życzliwości i oddechu, dystansu.
Miłego wieczoru wszystkim życzę
P.S. Czy to nie dziwny zbieg okoliczności, że to akurat mój 666 post?
-
forumowicz
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Jak to co, Eluniu ? Muffinki czekoladowe z serduszkamieluunia pisze:Biedroneczko a co przyniosłaś za słodkości![]()
![]()