Kciuki za Sztaniego i Agnes!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Kciuki za Sztaniego i Agnes!

Post autor: Sloneczko »

Najważniejsze to żyć dalej i nie przejmować się porażkami. Ważny dobry humor Sztani :kwiat: ..... działaj i bądź tu na forum razem z nami :D
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Właśnie wróciłem z PUP zarejestrowałem się potrzebne ubezpieczenie ;) i działam dalej :)
Awatar użytkownika
zorro
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 sty 2014 07:00
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: zorro »

Sztani :!:
Tak trzymaj, działaj :!: :!:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Powodzenia sztani :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: dziunia60 »

Sztani,bardzo mi przykro, że nie poszło po twojej myśli,ale głowa do góry.Ważne że myślisz pozytywnie i trzeba walczyć dalej do skutku aż im się znudzisz i ci przyznają.Powodzenia :serce: :serce: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nie liczy sie przegrana bitwa ale wygrana wojna . Może doczekamy czasów ,że ludzie chorzy będą traktowani normalnie nie jak złodzieje ( jak by nie myślęć swoich pieniędzy ze składek) Tysiące lekarzy którzy zamiast leczyć siedzą na posadkach ZUS i aby do 15,00 . Ja to pestka ale u ilu ludzi nie przyznanie świadczenia to tragedia (wali się świat). Zawsze sa cwaniacy w każdym narodzie i nacji ale lekarz który wypisuje zaświadczenie choremu myślę ,że nie robi tego na ładne oczy.Dlaczego są jakiś kombinacje ,trąbią ,ze tyle zwolnień cofnięto ,wykorzystywanie L-4 . Może tak jest ale dlaczego człowiek gotowy do pracy jej nie ma . Wszędzie nepotyzm i kumoterstwo . Dobrze maja sie tylko elity a my na szarym końcu tego łańcucha pokarmowego . I tyle na temat ( przyznam ,że każdy to wie ) :( ;)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jak zwykle dodam ; Dobrze ,ze jest takie Forum ,czowiek może pogadać pośmiać się ,ponarzekać i spotkać bratnie dusze :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:Nie liczy sie przegrana bitwa ale wygrana wojna . Może doczekamy czasów ,że ludzie chorzy będą traktowani normalnie nie jak złodzieje ( jak by nie myślęć swoich pieniędzy ze składek) Tysiące lekarzy którzy zamiast leczyć siedzą na posadkach ZUS i aby do 15,00 . Ja to pestka ale u ilu ludzi nie przyznanie świadczenia to tragedia (wali się świat). Zawsze sa cwaniacy w każdym narodzie i nacji ale lekarz który wypisuje zaświadczenie choremu myślę ,że nie robi tego na ładne oczy.Dlaczego są jakiś kombinacje ,trąbią ,ze tyle zwolnień cofnięto ,wykorzystywanie L-4 . Może tak jest ale dlaczego człowiek gotowy do pracy jej nie ma . Wszędzie nepotyzm i kumoterstwo . Dobrze maja sie tylko elity a my na szarym końcu tego łańcucha pokarmowego . I tyle na temat ( przyznam ,że każdy to wie ) :( ;)
Sztani :kwiat: za ten post masz ode mnie 100 plusików i taaaaaakiego wielkiego buziaka :twisted: Pracuję w instytucji, gdzie na co dzień spotykam się z kumoterstwem, ze znajomościami, ciotkami, wujkami , posłami i innymi a młodzi ludzie, zdrowi stoją pod sklepem od samego rana bo nie ma dla nich pracy. Ale ile za to państwo ma kasy za zakupione piwo i inne wyroby alkoholowe. A my będziemy pracowali do 80 roku życia....jak dożyjemy i spotykać się na stanowisku pracy z koleżankami i kolegami przy balkonikach ....dla niepełnosprawnych :evil: :evil: :evil:
Ps....... :D i ciesze sie, że jest taki Sztani :kwiat: tu na forum........ale Ci zakadziłam co???????? :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sporo ludzi ma takie zdanie jak my. Nie kadzisz ,nie jestem łasy na pochwały . ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

sztani pisze:sporo ludzi ma takie zdanie jak my. Nie kadzisz ,nie jestem łasy na pochwały . ;)
Pokaz mi faceta, który nie lubi jak kobitka mu prawi komplementy :D :twisted:
ODPOWIEDZ