Kciuki za Sztaniego i Agnes!
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Kciuki za Sztaniego i Agnes!
Najważniejsze to żyć dalej i nie przejmować się porażkami. Ważny dobry humor Sztani
..... działaj i bądź tu na forum razem z nami 
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Sztani,bardzo mi przykro, że nie poszło po twojej myśli,ale głowa do góry.Ważne że myślisz pozytywnie i trzeba walczyć dalej do skutku aż im się znudzisz i ci przyznają.Powodzenia

- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Nie liczy sie przegrana bitwa ale wygrana wojna . Może doczekamy czasów ,że ludzie chorzy będą traktowani normalnie nie jak złodzieje ( jak by nie myślęć swoich pieniędzy ze składek) Tysiące lekarzy którzy zamiast leczyć siedzą na posadkach ZUS i aby do 15,00 . Ja to pestka ale u ilu ludzi nie przyznanie świadczenia to tragedia (wali się świat). Zawsze sa cwaniacy w każdym narodzie i nacji ale lekarz który wypisuje zaświadczenie choremu myślę ,że nie robi tego na ładne oczy.Dlaczego są jakiś kombinacje ,trąbią ,ze tyle zwolnień cofnięto ,wykorzystywanie L-4 . Może tak jest ale dlaczego człowiek gotowy do pracy jej nie ma . Wszędzie nepotyzm i kumoterstwo . Dobrze maja sie tylko elity a my na szarym końcu tego łańcucha pokarmowego . I tyle na temat ( przyznam ,że każdy to wie )

- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Jak zwykle dodam ; Dobrze ,ze jest takie Forum ,czowiek może pogadać pośmiać się ,ponarzekać i spotkać bratnie dusze 
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Sztanisztani pisze:Nie liczy sie przegrana bitwa ale wygrana wojna . Może doczekamy czasów ,że ludzie chorzy będą traktowani normalnie nie jak złodzieje ( jak by nie myślęć swoich pieniędzy ze składek) Tysiące lekarzy którzy zamiast leczyć siedzą na posadkach ZUS i aby do 15,00 . Ja to pestka ale u ilu ludzi nie przyznanie świadczenia to tragedia (wali się świat). Zawsze sa cwaniacy w każdym narodzie i nacji ale lekarz który wypisuje zaświadczenie choremu myślę ,że nie robi tego na ładne oczy.Dlaczego są jakiś kombinacje ,trąbią ,ze tyle zwolnień cofnięto ,wykorzystywanie L-4 . Może tak jest ale dlaczego człowiek gotowy do pracy jej nie ma . Wszędzie nepotyzm i kumoterstwo . Dobrze maja sie tylko elity a my na szarym końcu tego łańcucha pokarmowego . I tyle na temat ( przyznam ,że każdy to wie )![]()
Ps.......
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Pokaz mi faceta, który nie lubi jak kobitka mu prawi komplementysztani pisze:sporo ludzi ma takie zdanie jak my. Nie kadzisz ,nie jestem łasy na pochwały .