Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: RudaAndzia »

Drogi Hipusiu,
Strasznie dociekliwy się ostatnio zrobiłeś :twisted:
Wioska wioską, a wiosną wiosną i wioska wiosną :D myślę, że dobrze Wszystkim się kojarzy, a zapach herbaty w ogrodzie 🌷🌷🌷🌷❇️❇️❇️na werandzie będzie pięknie się unosił i z pewnością przyciągnie tych, co mają dobre powonienie :oops: :lol: :lol:
Zapraszam oczywiście Wszystkich chętnych i zaraz więcej filiżanek przygotuję ☕☕☕☕☕🍵☕☕🍵🍵🍵🍵🍵
P.S. Ciasta francuskiego nie będzie chwilowo 8-) , ale w święta i po świętach dieta pójdzie w niepamięć :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Szanowna Ruda - takie zwielokrotnienie ilości filiżanek jest bardzo dobrą decyzją :lol: Teraz będzie łatwiej wymienić tych, dla których kawy zabraknie ;) Gdzie indziej bywa odwrotnie :shock: Jak mało filiżanek, to i "zacne grono" niewielkie :(
Przepraszam za ten "zapach wioski" :o Tak to bywa, gdy maszyna podpowiada słowa, a mały ekranik tego nie ułatwia :lol:
Wyszła z tego mała atrakcja dla miastowych ludzi :lol:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Cześć, Dzień dobry. Słońce nieśmiało zza chmur wygląda, i ja jak nowicjusz w pracy po czterech miesiącach.
Jak dobrze, że ruch w interesie niewielki.
Pozdrowienia ślę wszystkim, i Miłego dnia życzę :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry na Dzień dobry,
Hipuś, cieszę się, że zauważyłeś moje dobre chęci, bo wiesz im więcej pozytywnie zakręconych forumowych ludków :serce: to i kawa lepiej smakuje, a czym więcej płynów tym dłuższe siedzenie, tyle tylko, że "cztery litery" później jest trudno rozruszać i wtedy dopiero Wszyscy się rozkręcają ;) :lol: :lol:
Ogrodniku, czasami przerwa w pracy dobrze nam robi, czasami nawet kierownicy zauważają, że nas nie było 8-) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Ruda - w dniu dzisiejszym nie miałem czasu, aby wirtualnie spotkać się i zamienić kilka słów z forumowym doborowym towarzystwem :cry:
Większość czasu pochłonęły rośliny, które trzeba było wyrwać/wyciąć, posadzić nowe, a w międzyczasie spulchnić glebę :D
Sam nie wiem, czy dziś jeszcze byłem Hipokrytem czy już stałem się ogrodnikiem :?:
Pora na odpoczynek, więc życzę Wam dobrego nastroju w ten wyjątkowy wieczór :lol:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Szanowny Hipokrycie, ja raczej nie chciałbym wcielać się w Twoją nazwę, ponieważ wystarczy mi to co mam. Twoja ironia jest nie na miejscu, i jeśli potrafisz założyć temat dla siebie, czy innych, to zrób to. Ja ze swej strony obiecuję nie niepokoić Cię w nim.
Nie wiem czy zrozumieliście to co napisałem, ale sądzę że może być mały kłopot, ponieważ Ruda Andzia nie zrozumiała prośby.
Zatem powtórzę, Hipoandziu jeśli jesteście jednym i tym samym, Proszę o opuszczenie tego tematu, jeśli nie jesteś w stanie zaprzestać tych swoich już uciążliwych i głupich podchodów.
Przykro mi że trzeba, aż tak drastycznych metod użyć wobec waszej osoby.
Temat jest dla osób, które mają coś do powiedzenia innym, bez jakichkolwiek złośliwości.
Proszę Uszanuj mój apel do ciebie.
Pozdrawiam.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór,
O jakie świąteczne powitanie mi zgotował Ogrodnik :o I Hipusiowi też się oberwało :lol:
Normalnie z zachwytu i z tego potoku słów to sama miłość płynie :serce:, ale skąd ten nerw i jad sączony :o
Milusiński jesteś, kotek tylko po co te pazurki wyciągasz i ciągle ostrzysz tego pojąć nie jestem w stanie.
Dobra, mnie można wyautować, ale Hipusia, za co :?: On jest fajny, lubię go :oops: i jak nieraz wyskoczy z tym archiwum to mam niezły ubaw ;) :lol:
A tu niektórzy jak sępy czekają i tylko padliny słownej wyczekują :twisted:
Ogrodniku możesz tak sobie gadać i gadać, tylko mnie nie wkurzaj, że jestem Hipoandzia :twisted: ,
hmmmm..., chociaż 8-) tak w zasadzie to nawet to połączenie mi się podoba :P , co prawda taki potwór słowny wyszedł :lol: :lol: , ale chyba bym nie miała nic przeciwko temu, że no wiesz... :oops:
Hipoandzia :!: Ogrodniku dziękuję, już teraz wiem, co tak ostatnio jak nie mnie to Hipusia atakujecie, a tu proszę jaka miła niespodzianka. 8-)
Hipuś fajnie Ogrodnik nas połączył :serce: :D
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 28 razy

Post autor: Andrzej1958 »

:lol: :lol:
Hipoandzia ... ładnie brzmi. :D
Już Cię lubię ... znowu. ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andrzej,
jak to znowu :roll: :?: mnie lubisz ;), przecież w ogóle tego nigdy nie mówiłeś :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 8 razy
Podziękowano: 28 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Kurde, to komu mówiłem???
Demencja :lol: :lol:
ODPOWIEDZ