Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: ogrodnik »

Dzień dobry w ten pięknie ubrany w słoneczne szaty świąteczny poranek. Dzień dobry Tym co w górach i Tym, co nad morzem.
Dzień dobry tym co swoje szczęścia mają i tym, Którzy go szukają. Dzień dobry Wszystkim, którzy przed, jak i po śniadaniu oraz tym, którzy są już po świątecznym spacerku, jak i przed.
Wszystkim pięknego i słonecznego dnia.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry na Dzień dobry w Świąteczny Poniedziałek 🐣🥚🐣
Pusto tutaj, chyba Wszyscy jeszcze się polewają :lol: albo nalewają z odpowiednich bukłaków ;) :lol: :lol:
Kochani ❤️ dobrej pogody życzę i z umiarem polewanka, chociaż kiedyś to były czasy :lol: :lol: , pewnie zaraz mi się oberwie, ale jest co wspominać, a jakby się teraz chciało przeżyć to jeszcze raz :D
[link]
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2021 19:51 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto link
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Lejemy wodę dzień i noc...Razem...

Post autor: Hipokryt »

Obrazek
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry poświątecznie i zimowo. Tradycji stało się zadość. 6 kwietnia, temperatura ok. O° i biało wokoło.
Mam nadzieję że wszyscy gotowi i zwarci do pracy po świętach. Powracającym z wyjazdów szerokości, a wszystkim bezstresowego dnia życzę :)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry na Dzień dobry,
Ogrodniku, nie są zwarci i nie są gotowi do pracy :twisted: , bo teraz dopiero po świętach można byłoby poleniuchować, chatka ogarnięta, lodówka jeszcze wypełniona tym i owym więc można spokojnie oddech dopiero złapać 8-) :lol: :lol:
Praca dobra sprawa, a szczególnie w dniu kiedy kasa wpłynęła na rachunek bankowy :mrgreen: ,
a później to zaczyna szybko i kasa i zapał topnieć :oops: :P , ale jak się lubi, co się robi to nawet bez zapłaty można pohulać na głodniaka i w dziurawych skarpetkach :lol: :lol: 8-)
Hipokryt,
chyba z tym polewaniem to przesadziłeś :twisted:
Miłego dnia poświątecznego życzę i idę zająć się pracą, bo nawet czytanie mi dzisiaj wychodzi :lol: :lol: ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobry wieczór na Dzień dobry :o
Nie wiem jak to się stało, że tu też pustki :twisted: ,
a ja co wchodzę to ten prysznic widzę i Hipokryta w wyobraźni swojej, jak też w takiej mokrej koszulce paraduje ;) :lol: :lol:
Oj, prysznic bym niektórym zrobiła :lol: , tylko później trzeba byłoby naleweczką odpowiednią się poraczyć, żeby tej lodowatej wody ze strumienia nie odchorować :twisted: 8-)
Miłego wieczoru życzę :serce:
P.S. Wiem nawet gdzie taka lodowata woda najlepiej smakuje ;) :P
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc :serce:
Pusto w tym temacie :roll: , chyba czatujecie, żebym zdradziła, o który strumyk chodzi 8-) ,
nie liczcie na to teraz, skoro tutaj nie zaglądacie 8-) :lol: :lol:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry na dzień dobry,
8-) Na przeczekanie mnie biorą :twisted: :lol: :lol:
A co tam, nie pisnę słówkiem nic więcej, bo jeszcze zaczekam trochę, może Hipuś będzie się tu kręcił z tym prysznicem to może na uszko coś mu szepnę ;) :lol: :lol:
Brrr... zima u mnie, śnieg od czasu do czasu pada, a mnie się marzy ciepełko, wyjazdy, spotkania :serce: ,
a tu jedyne co nam na razie pozostaje to siedzenie w chałupie na doopie 8-) :lol: :lol:
Nie mamy co narzekać i tak, bo dzięki naszym forumowym pogaduszkom chociaż swobodnie pogawędkę możemy sobie uciąć :D, no czasami ograniczenia nam niektórzy chcą wprowadzić, ale już trochę człek przywykł do znoszenia tych i innych humorów 8-) :lol: :lol:
Zbroiła bym coś :twisted: , gdyby nie ta pandemia, która tak nas ogranicza 8-), ale już tyle przeczekaliśmy to i teraz nam się uda :D
A tak, żeby powstrzymać pewien proces, któremu nie możemy ulec :mrgreen: zaproponuję chociaż trochę zdrowego... ruchu oczywiście :lol: :
PORANNA GIMNASTYKA [TRENING]| Codziennie Fit
https://www.youtube.com/watch?v=NOp-2KeuqN8
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry,
Ruda w tym temacie jest królową :lol: :lol: 8-) i czasami Hipokryt się pojawia :lol: ,
I już mamy tu monopolistów forumowych 8-) :lol: miałem dodać, że zakochanych :oops: ,
ale zaraz ścierką Ruda we mnie pewnie rzuci :lol: :lol: to ujmę to delikatniej dobrych znajomych forumowych :lol: :lol: , chociaż kto wie czy tylko :?: :mrgreen:
Muszę się wyślizgać z tego tematu, bo Hipokryt jak wpadnie to z masakrą mój powrót będzie szybko połączony :lol: :lol:
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry w mało wiosenny niedzielny poranek. Chłodno za oknem, do końca zajęć daleko, ale jak mówią wszystko dla i przez ludzi.
Wszystkim Miłej i spokojnej Niedzieli życzę :) :kwiat:
ODPOWIEDZ