Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sztani i jeszcze ręce które leczą ..oj wina pogody te głupoty ...ale miałam taki cudny dzień ...Oj Eluśka do zachodu jeszcze daleko a ty już chwalisz dzień ale teraz fajnie posiedzieć na tarasiku .. miłej nocki
sztani pisze:Kolejny piękny dzień (teraz wieczór) a ja smaruję kremem opalone piekące miejsca ,To była tylko chwila i sie spaliłem Trzeba wytrzymać . Pozdrawiam serdecznie Forumowiczów .Pięknego jutrzejszego dnia i oczywiście spokojnej nocy .
ponoć maślanka albo kwaśne mleko na piekące miejsca jest idealna
To prawda Aqula podwójna korzyść złagodzi ból i twarożek zostanie
Najlepiej na sciereczkę cienką lnianą rozsmarować kefir i przyłożyć na opalone ciałko
Często zmieniać okłady...... zniknie temperaturka
z rana super ,słonecznie + 18 stopni lekki wiaterek schładza nagrzane powietrze , na razie jest ok , mam nadzieje że skwaru dzisiaj nie będzie . Pozdrawiam miłego dnia wszystkim życzę wypoczywającym i pracującym