Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewciu , Ogrodniku , wiosny nie będzie tylko od razu lato .
O jesieni nie wspominajcie chociaż , proszę , nie cierpię tej pory roku .
Pozdrawiam , u mnie 12 stopni , na przemian -słoneczko i chmury...
Niestety Ogrodniku...pomyłka
Pięknie się wypogodziło, pranie na balkonie cudownie wyschło (grube ręczniki) i pachnie
Jak ja lubię takie pranie, super.
Nawet ta temperatura nie przeszkadza
Dani888, będzie wiosna, będzie lato,
Cierpliwości tylko trzeba,
dziś nie poradzimy na to,
że wciąż woda leci z nieba
No proszę, i ktoś zadowolony jest. Tylko słońce się ujawni, i ciuszki na wyjazd wyschły...
Jak to niewiele trzeba,
Ewciu, jutro następne zbieraj, to i słońce zostanie.
Ba , widzę negatywy i pozytywy moi drodzy a przynajmniej staram się je dostrzegać .
W tym roku musiałam założyć siatkę na balkonie bo gołębie próbują gniazda zakładać , jajeczka znoszą i brudzą w dodatku . A ja mam różne ziele na balkoniku i w tym roku mam już spokój , najwyżej mucha czy pszczoła wleci .