Czy wiecie że...
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Czy wiecie że...
- jurand40
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 lut 2013 19:36
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
1.Czy na forum NS jest ograniczenie co do ilości postów które 1 użytkownik może napisac w ciągu dnia /doby/ jeżeli są to jakie proszę podac ilośc
Oczywiście zakładamy że posty są na temat i w odpowiednim dziale
2.Czy jeśli jest taka sytuacja że mąż i żona lub dwóch braci, mają swoje oddzielne konta na forum to czy mogą korzystac / logowac się/ z tego samego komputera czy muszą miec oddzielne komputery chodzi o różne IP, chyba że regulamin zabrania posiadania w jednym gospodarstwie domowym więcej niż 1 konta to proszę napisac
3.Czy jest ograniczenie w liczbie logowań w ciągu dnia /doby/ jeśli tak to ile max razy można się logowac
Może ktoś z forumowiczów będzie mógł mi pomóc, i będzie miał odwagę odpowiedziec na pytania z góry dziękuję
Jurand ! Myślę że ta osoba boi się nawet otworzyć lodówkęjurand40 pisze:Czy wiecie że...
Pewna osoba z forum NS/o nijakim niku którego nie podam/ od ponad tygodnia nie sypia po nocach z powodu nocnych koszmarów w których głównym bohaterem jest Jurand40![]()
Doszło to tego, że osoba ta boi się wyjśc z domu ponieważ w windzie widzi Juranda40, robiąc zakupy w sklepie widzi sprzedawcę którym jest Jurand40
, kierowca w autobusie toteż jurand40
Ba, osoba ta boi się nawet otworzyc konserwy bo w środku będzie Jurand40![]()
Są to tzw urojenia prześladowcze choroba wymagająca leczenia , więc radziłbym tej osobie jak najszybciej udac się do odpowiedniego specjalisty
Dobrze że przynajmniej Ty znasz dane tej osóbki.Tymczasem czy wiecie że .....gdy będę w Ustroniu zjawi się u mnie .....no właśnie ! "koleżanka" forumowa, a teraz zagadka --czy wiecie kto to taki ?
Pozdrawiam Wszystkich ! bez wyjątku i tych życzliwych i mniej życzliwych
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Jurand ja jako
1. Możesz pisać ile chcesz i we wszystkich działach
2. Jeśli chodzi o osobne konta na NS, a logowanie z tego samego kompa, to myślę, że można , bo... kto bogatemu zabroni
3. Logować się możesz nawet co minutę, nie słyszałam o żadnych ograniczeniach
Jurand , myślę, że Ci pomogłam