Paczka z Olecka
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Staż sanatoryjny: 2
Nie wiem Wojtek , czy ktokolwiek lepiej zda relacje od Orfeusza i Pawła . Sa z nami cały czas na forum na wszystkie pytania mamy odpowiedzi ( nawet szczegolowe co chodzi o posiłkiwoytek pisze:ja to już czekam na relacje nowej zmiany w Olecku, może inne spostrzeżenia bytu zostaną opisane.
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Staż sanatoryjny: 2
Dominiko , bardzo dobrze ze pytasz sie o menu , kazdego zapewne to tez interesuje co jest w jadłospisie. Nie chodziło mi o ciebie w moim poście , tylko o to ze szczegółowo mamy wszystko opisane i nawet menu . Ale skoro ciebie w jakis sposob obraziłam , to sorki mnie to akurat w oczy nie kłujeDominika 900 pisze:Witam wszystkich![]()
widzę że niektórych bardzo kłująw oczy moje pytania np o posiłki a czy innych osób pytania zawsze były takie mądre dorzeczne i nie szczegulowe?
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
- woytek
- Super Kuracjusz

pawel1974 pisze:Ja już dziś po krio-komorze![]()
Polecam, [cenzura]..... sprawa
![]()
potwierdzają się moje wywody ,że to jest mega zabieg, dla pań w szczególości
Jestem tu w dużą kratkę, więc nie zaprzeczam, ale z głową do góry podjełam się kontynuacji sprawozdań na żywo z Olecka od niedzieli (także w kwestii posiłków) i z pewnością słowa dotrzymamAnka1084 pisze:Nie wiem Wojtek , czy ktokolwiek lepiej zda relacje od Orfeusza i Pawła . Sa z nami cały czas na forum na wszystkie pytania mamy odpowiedzi ( nawet szczegolowe co chodzi o posiłkiwoytek pisze:ja to już czekam na relacje nowej zmiany w Olecku, może inne spostrzeżenia bytu zostaną opisane.) .z następnego turnusu sa osoby ktore zaglądają tu( ale niestety bardzo rzadko ) . Na te relacje za bardzo bym nie liczyła, na chyba ze sie mylę ...
Dominika ochoczo pałeczke po mnie przejmuje i sądze, że również się wywiąże
- woytek
- Super Kuracjusz

i tak 3majentropia pisze:
Jestem tu w dużą kratkę, więc nie zaprzeczam, ale z głową do góry podjełam się kontynuacji sprawozdań na żywo z Olecka od niedzieli (także w kwestii posiłków) i z pewnością słowa dotrzymam![]()