Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękujemy wszystkim za miłe słowa, obiecuję że po powrocie do domu nadal będę tu zglądal Pozdrawiam wszystkich serdecznie Już w sobotę powrót do szarej rzeczywistości. Poznałem dużo fajnych ludzi
Entropia super ze przejmiesz pałeczkę - jednak sie myliłam... - z czego sie zreszta bardzo ciesze . Myślałam ze od soboty bedzie ciiiisza . Pozdrawiam i czekamy na sprawozdanie
Hej! U nas wszystko dobiega końca. Lekarze szykuja wypisy.Jutro wieczorem pożegnanie turnusu z dyskoteka i tajemniczą niespodzianką. Osoby sprzatajace szlifuja budynek na nastepny turnus..........W sobote ok.godz.12.oo szerokiej drogi.....i powrot do przeszłości- do domu.Jesli ktoś z Was bedzie chciał aby papiery przesłać pocztą. to jest taka możliwość. Trzeba tylko zostawić koperte ze znaczkiem.
Będzie smutno przy wyjeździe, się zżyło z niektórymi np Orfeusz, dobry miły i bardzo sympatyczny człowiek. Dla mnie bardzo szybko zleciało, tak jakby wczoraj się przyjechało. Do domku też się jednak bardzo chce, tam czeka ukochana żona z synem.