ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: jacky6 »

02.02.2015 - dobowy rekord...
spadek o 250 numerków...

i zaraz przypuszczenia - co się stało ?
1. region dostał większą pulę do rozdziału ? ( spadku od innych babć i dziadków )
2. realizacja zaległych rejestracji po weryfikacji ? ( wzmocnienie kadrowe w funduszu )
3. przyspieszenie kolejki po zimowych rezygnacjach ( "rezygnanci" przesunięci do tyłu w kolejce )...
czy mogą być jeszcze inne przyczyny ?

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka

Post autor: forumowicz »

jacky6 :lol: :lol: :lol: Ty nie analizuj , tylko się ciesz ;) w tym temacie to pracy naukowej nie napiszesz , to taka zmienna losowa o wartościach abstrakcyjnych :lol: :lol: :lol: .......w mojej kolejeczce od tygodnia nawet 1000 nie zeszło :roll: hamulce zamarzły na 67...z przodu i trzymają na całego :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Smuga ! zawołam głośno -- :lol: Polać Jej !!!! :lol: dobrze piszesz - a dalej to ? u mnie magiczne 74 :o
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

smuga pisze:
jacky6 - Ty nie analizuj , tylko się ciesz ;) w tym temacie to pracy naukowej nie napiszesz , to taka zmienna losowa o wartościach abstrakcyjnych ....... hamulce zamarzły na 67...z przodu i trzymają na całego
podobno w celu przyspieszenia swojej kolejki należy skropić w okienko przeglądarki trochę płynu o nazwie "WD-40"...

ale proszę nie traktować tego dosłownie ....

:P :P :P

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Oj Jacky , Jacky :mrgreen: .....dobrze że napisałeś .... ale proszę nie traktować tego dosłownie .... :roll: :roll: Co ja bym bez Ciebie zrobiła ;) :lol: :lol: :lol:
manus
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2014 13:43

Post autor: manus »

Co to za cisza się zrobiła… tu u nas lokalnie… Czyżby już nikt nie sprawdzał numerków i przydziałów ?
Nie wierzę... Może po „zmiennej losowej o wartościach abstrakcyjnych” Smugi – brawo - wszyscy zamilkli….
A swoją drogą analizy Jacky6 dotyczące numerków są super…takie racjonalizacje pozwalają łatwiej znosić wszelkie niesprawiedliwości losowe..
To jakie teraz numerek dostaje przydział ?
pozdrawiam
forumowicz

Manus my tak już relaksacyjnie zerkamy do przeglądarki ;) :lol: :lol: :lol: mając w perspektywie koniec roku 2016 :shock: wrzuciliśmy ;) idle speed :lol: :lol: :lol: A ciszaaaaa :roll: widać nikt nie dostaje w śląskim przydziałów :lol: :lol: :lol: pozdrawiam .
daroo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2013 11:29
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: daroo »

ciezko dostac weryfikacje,a co dopiero przydzial :lol: pozdrawiam
forumowicz

w innych regionach mają przydzielane numerki 17 tyś. ...25 tyś. .....czasem 50 tyś..... to się kobitki w NFZ wyrabiają :lol: :lol: ...a u nas bidulki powyżej 100 tysiaków do ;) obrobienia....kochani :roll: :roll: trzeba mieć dla nich więcej wyrozumiałości ;) ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Wy czekacie na przydziały, spadające numerki a ja na numerek :roll: