NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: ewasz »

A tutaj 😱 niedowiary 😱 tylko wiatr hula 🌫🌪🌫🌪 jedynie Grażka zajrzała by temat nie umarł śmiercią naturalną 🙄
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Ewa

Generalnie Topowe tematy Zamierają .
Wolę iść na spacer.
Bo w obecnej sytuacji nie ma sensu wchodzić czytać i czekać kiedy Weźmie przysłowiowy SZLAG .

Musimy MOCNO uważać na Wpisy bo nawet danie komuś Lajka może mieć odmienny wpływ.
Wyrażenie Opinii może skutkować hejtem czy kolejną falą prywatnych wiadomości.

Nawet Dawanie w tym temacie Buziaków ,kusioli ZOSTAŁO SKRYTYKOWANE .
Jako Objaw ???? .........................czego

Trzeba poczekać do Czerwca Ludzie pojadą zaczną Odpoczywać pojawi się troszkę EMPATII jak powiada Moj Kolega pojawią się
Dziewuchy w krotkich Kieckach ..będzie na czym oko Zawiesić .
Będzie po Wyborach
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Witam Nocne Gaduły. Ja jednak przyszłam zostawić swoje wirtualne buziaki 😘😘😘. Pozdrawiam wszystkich cieplutko i zdrówka życzę :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pomimo wszystko ja tu wchodzę bo chcę i lubię i mam w wielkim poważaniu to, czy się to komuś podoba czy nie. Niech zacznie każdy od siebie żyć własnym życiem i nie wcina się do innych.
Będę zostawiała buziole i kusiole i serduszka i pisała o czym chcę bo jestem pełnoprawnym forumowiczem. Jak komuś to nie odpowiada to niech nie czyta i nie komentuje, a, i niech za przeproszeniem Adminowi doopy nie zawraca bzdurami.
Pozdrawiam wszystkich śląc buziole, kusiole i serducha 💋💋😘😘❤❤
😜😅😂
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,Buziole,Kusiole i Tyle SYMPATII :D ja również Pozdrawiam,Serdeczności i Buziole Przesyłam :kwiat: :serce: :kwiat: Grażynka :kwiat: i Ewcia :kwiat: ciągle w temacie.Lewek :kwiat: mimo ciężkiej próby również,Ysy :) i Darek :) też obecni a kto raczy temat odwiedzić i coś skrobnąć to też MIŁE :D a co do całej pozostałej reszty to jak pisaliście-każdy ma swój rozum,sympatie,antypatie i jeszcze...WOLNOŚĆ Wyboru :kwiat: :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobrej nocy, papatki 😴😴👋💋😘
Gość

Post autor: Gość »

Cześć Nocki :serce:
Witajcie kochani nocą. :D :serce:
Tak, macie rację. Coraz mniej nas na forum. Wielu nie podoba się że piszemy i przekazujemy sobie na wzajem serdeczności. Cóż w tym złego?
Ludzie są sfrustrowani i szukają pewnie gdzie by tu swoje frustracje wyrzucić. Zdaje im się że są anonimowi ale to nie prawda, w sieci mimo ników nikt nie jest anonimowy. Zastanawiam się co im przeszkadzają : buziole, kusiole, całusy, cmoki, serducha, empatia i zdjęcia? NIC!!! Nic to im nie przeszkadza ale muszą swoje zrobić,- donieść skrytykować, jadem rzucić. Po co, komu to potrzebne? Ja jak mam doła, a przecież każdy z nas go czasami ma, czy jestem nie w sosie to nie pokazuję tego innym, nie afiszuję się z tym, nie zatruwam komuś życia tylko poczekam aż mi przejdzie i dalej do przodu. Podejrzewam że później jest im wstyd i milkną. A wystarczy napisać PRZEPRASZAM, wysłać serducho czy kusiola. Ale nie, przecież jak skrytykowałem to głupio będzie teraz robić to co ci empatyczni idioci. (Przepraszam za idiotów) I milkną. Jest taka zakładka "MIŁE SŁOWA O LUDZIACH Z NASZEGO FORUM" bardzo sympatyczna ale od czasu fali krytyki ze strony zazdrośników, mało odwiedzana. A szkoda! To jest strona dla ludzi serdecznych, empatycznych, cieszących się życiem.
Dobra Kochani :serce: Jestem w pracy. Rano obudzę Was kawą i herbatką a i jakiś żarcik dorzucę na dobry dla Was dzień z uśmiechem zanim ja sam oddam się w ramiona Morfeusza po nocnej zmianie.
Zostawiam Wam mimo wszystko buziole, kuciole, całusy, cmoki i :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
:D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

....No to Miłej...pracy :) Kusiolków ani Buziolków nie będę przesyłał bo by się dopiero...porobiło ;) Tym którzy już w piórach-Kolorowych,Papatki :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

A szkoda Andrzeju, że nie ;)
W takim razie ja zostawię swoje
Obrazek
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

andrzej1955 pisze: 25 maja 2020 02:15 ....No to Miłej...pracy :) Kusiolków ani Buziolków nie będę przesyłał bo by się dopiero...porobiło ;) Tym którzy już w piórach-Kolorowych,Papatki :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Andrzeju a komu forma publiczna przeszkadza w wyrażaniu "uczuć" kto to taki ja się pytam ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
:) pozdrawiam.
ODPOWIEDZ