Foto-zagadka Reaktywacja
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Re: Foto-zagadka Reaktywacja
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 lip 2018 18:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowano: 29 razy
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Tak też myślałem, bo parę razy mijało się tą miejscowość w drodze z Piwnicznej do Muszyny malowniczą trasą.
A teraz nie wiem czy mam prawo bo przecież może być taki tekst:
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

Co do tego
To akurat tyczyło tego... że wstawione zdjęcie nie było odnośnie zagadki lecz odnosiło się do pytania czy trafnie wybrałeś miejscowość uzdrowiskową.
Więc nie wiem po co to krygowanie sięHipokryt pisze: 06 gru 2018 16:21 Jako Hipokryt chciałem spytać czy trafnie wybrałem miejscowość uzdrowiskową?
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

A co z miejscowościami, do których nie wysyła NFZ, lecz inny łaskawca jak np. ZUS, KRUS i prywatne turnusy?smuga pisze: 06 gru 2018 16:27 Dziwne zrozumienie tematu ....no ale cóż Hipokryty![]()
chyba tak mają
Dąbki to również miejscowość gdzie wysyła nas NFZ więc wpasowuje się w foto-zagadki
![]()
Akurat tam mnie "wysłał" PFRON jakieś 20 lat temu do tego mniej znanego ośrodka jak na zdjęciu: To miejsce było opisywane na Forum, lecz nie jest zbyt popularne
- BozenaMat
- Super Kuracjusz

Tu masz odpowiedź..........Hipokryt pisze: 07 gru 2018 16:21 A co z miejscowościami, do których nie wysyła NFZ, lecz inny łaskawca jak np. ZUS, KRUS i prywatne turnusy?
Podajemy zagadki z Uzdrowisk...... nie ma znaczenia, kto tam nas wysyła.violet58 pisze: 27 lis 2018 22:38 1) Jako, że temat został umieszczony w dziale Miejscowości uzdrowiskowe ograniczmy zasięg terytorialny zamieszczanych zdjęć do tychże miejscowości.
A co do zagadki? Czy to Sanatorium Perła w Ustce? Coś podobne... ta kaskadowa budowa obiektu..... ale mogę się mylić
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

P.S. Obawiam się, ze znowu spadną na mnie gromy i wyzwiska, że nie jest to uzdrowisko. Było to jednak mój pierwszy pobyt sanatorium i pierwszy turnus rehabilitacyjny, więc są miłe wspomnienia. Fotka jest sprzed 3 lat, czyli już po gruntownym remoncie obiektu