Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Była przerwa techniczna, ale już po i działa przeglądarka. Dodali nowe pole "dyrektywa transgraniczna" O co chodzi? U mnie od piatku spadło 200 numerków, teraz mam 11620, czekam dalej. W naszym oddziale czeka się najdłużej, w łódzkim ok. 18 m-cy. A z jakim numerkiem dzielą u nas? Pozdrawiam
W przeglądarce nfz u mnie jest: Dyrektywa transgraniczna - nie, ja zrozumiałam to tak, że nie mogę skorzystać z sanatorium za granicą, w ramach tego skierowania.
Witam, ja mam nr 9756 też reumatologia, skierowania jeszcze nie zweryfikowali a składałam w lipcu 2013. Liczę na sierpień, bo przez 1 m-c ubywa ok. 3000 numerków. Może ktoś wie z jakim numerkiem teraz przydzielają i na kiedy ? Pozdrawiam oczekujących
Pędził nasz fundusz, ale 30.04. spadło tylko 50 nr i mój nr 9390, zobaczymy jakie tempo będzie w maju.Przypuszczam że zwolni, przecież zbliżają się wakacje i w wielu sanatoriach przyjmują komercyjnie. Moze ktś wie z jakim nr przydzelają i na kiedy ? Pozdrawiam