Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam .
W dzisiejszym dniu spadek o 260 oczek to jak na razie rekord tego roczny.Oby tak dalej Ale z przodu dalej 38 tyś byle do weryfikacji już tylko tydzień.
Przestałam już liczyć ,o ile spadek i, o ile do przodu
Liczyć to mogę na rok przyszły i to chyba najwczesniej w połowie roku- a to mnie cieszy wyjątkowo
Witam
Dziś przyszło mi z NFZ o weryfikacji skierowania. Byłam u swojego lekarza i zdziwiłam się gdyż są wypisane 3 miejsca gdzie mogę pojechać tj Muszyna , Krynica i Wysowa . i KTÓRE WYBRAĆ?