Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór,
o Iwonicz to chyba większość z nas miała okazję się poocierać
Pobyt tam to była dla mnie rozkosz
Basen, a w basenie nurkowanie, mam o czym wspominać
Atinko,
jeżeli chodzi o Iwonicz to mogę się pochwalić zjazdem z górki z piruetem zakończonym porażką
W Ciechocinku najbardziej charakterystycznym miejscem chyba będzie fontanna z Grzyba
Zenek,
w basenie na głębokości 1 metra i 40 centymetrów nurkowałeś
Chyba chciałabym to zobaczyć, bo widok mógłby być interesujący
Atinko,och ten Ciechocinek...
Wspomnieniami sanatoryjnymi z Iwonicza nie pochwalę się,bo te jeszcze przede mną.Ale perspektywa miła i Iwonicz na pewno mam w planach.
Witam,Wspominki i Wspomnienia Bardzo Fajna Rzecz zwłaszcza przy pandemii,ale jak Atinka pisze-jeszcze będzie czas na Pobyty,Pozdrawiam,Serdeczności Przesyłam i Miłego Wieczoru Życzę