NOCNE GADANIE
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: NOCNE GADANIE
-
Gość
-
Gość
Ja też nie narzekam jakoś specjalnie
Każde spotkanie w tak piękne przedpołudnie cieszy, gdziekolwiek by nie nastąpiło i jakie skutki by za sobą pociągało
Dobrego dnia
Kazimierzu zgadzam się z Tobą, że miło nam jest razem na Forum,
a ten Pieniacz to niech się sam pieni
Nam i tak nie zepsuje ani zabawy ani humoru
Spokojnego popołudnia życzę
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Teraz poczytałam , że ktoś mści się na Ysym …. Ale za co ? Za tę kawusię i ciasta , które serwuje rankiem ?
Owszem , był nie tak dawno taki dzień , że troszkę złego tu się działo ale przeszło , minęło , dogadaliśmy się i jest ok . Chyba nie myślicie , że to ja ? Bo boję się , że tak jest....
Ysy mnie przeprosił publicznie , na PW , potem wypiliśmy whisky i jest fajnie .
Musi być to ktoś mściwy okropnie skoro tak , hm...a nie da się tego jakoś wyjaśnić ?
Kto miesza ? Zmartwiło mnie to a chciałam pogadać normalnie . Mimo wszystko pozdrawiam Was cieplutko
Ysy , wstawiaj fotki , obrazki i nie przejmuj się jakimś draniem czy draniówą
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
A ten trunek stawiał Ysy w ramach przeprosin
Napisałam już do niego na PW bo jakoś mnie to wkurzyło i zasmuciło .
Że też jakaś mściwa hydra się znajdzie , szkoda , że nie wiem kto to
Miłego wieczoru życzę Ci i ja ale muszę troszkę ochłonąć .
Dlaczego jestem taka wrażliwa na stare lata ?
Nie mogę tego ani jak pojąć..... Buziole i zdrówka dobrego
-
Gość
Nie wchodziłem dziś na forum bo źle się czułem. Teraz jest już lepiej. Muszę rozwiać Wasze domysły. Jestem Wam to winien. To że ktoś zgłosił moderatorowi mój post to fakt. Chodziło o zdjęcie ciasteczek. Pobrałem je z sieci i dokładnie nie sprawdziłem. Zdjęcie było objęte prawami i trzeba było usunąć post. Reakcja Admina była jak najbardziej prawidłowa. Nie można mieć do niego pretensji, w końcu On tu jest dla nas a nie my dla niego.
Za całą zaistniałą sytuację winę ponoszę ja i tylko ja. To prawda że najpierw się zdenerwowałem ale pan Moderator wyjaśnił mi w czym rzecz i teraz już na prawdę najpierw 10 razy sprawdzę zanim raz wstawię. Po wakacjach, jesienią i zimą zacznę wstawiać ponownie zdjęcia Gdyni i Trójmiasta. Uzyskałem pozwolenie na ich publikacje od autorów i ze spokojem pokażę je Wam. Jutro też mnie z rana nie będzie bo mam dniówkę, pokarzę się w środę i przywitam Was po staremu. Pozdrawiam Was Kochani serdecznie i dziękuję za ciepłe od Was słowa.