Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zuza-zuza pisze: 02 mar 2018 19:20
..............
Co z tym fantem zrobić? Zadzwonić w poniedziałek do ZUS, czy jakieś pismo klecić?
Zuza napisać pismo i z nim iść do ZUS-u , nie masz co wymyślać tylko napisać prośbę o wyznaczenie nowego terminu dlatego że..... ,
być może od ręki podadzą Ci nowy termin . Gdybyś nie mogła iść w poniedziałek , to proponowałabym zadzwonić
ewlinka7 pisze: 02 mar 2018 07:32
Super Miriam- fajnie ze wszystko poszło po Twojej myśli - napisz jeszcze gdzie będziesz się rehabilitowac ?? termin tez super pozdrówka i powodzenia wszystkim oczekującym na komisję i potwierdzenie z ZUS.
Witam
Mam pytanie...
Ile czasu trzeba czekać na list z decyzją ZUS...
Kiedy i dokąd miałabym pojechać?
Rehabilitacja narząd ruchu.
Dodam że komisję miałam 13.02.18r.
A na L4 jestem od połowy października.
okkasia , na Tobie obowiązek napisania opinii , ponieważ takiej nie ma na forum ,
powodzenia
Kamamaj , właściwie to wiemy to co najbardziej nas interesuje już w momencie spotkania z orzecznikiem , ta ustna , a później pisemna decyzja uprawomocnia się przez 14 dni , teoretycznie w 15 dniu zostaje wysłana Ci decyzja o miejscu i terminie .
Kamamaj pisze: 02 mar 2018 21:55
Witam
Mam pytanie...
Ile czasu trzeba czekać na list z decyzją ZUS...
Rehabilitacja narząd ruchu.
Dodam że komisję miałam 13.02.18r.
A na L4 jestem od połowy października.
Ja na l4 jestem od 20 września na komisji bylam 12.02 i nadal czekam na pismo z zusu
Alergia59 pisze: 02 mar 2018 19:20
w tym roku było inaczej. Pytanie: kiedy byłam na rehabilitacji z chorób krążenia ? zdziwiło mnie lekko.....widać, że coś jest inaczej. nooo wiem, ze jest inaczej jestem juz po komisji tegorocznej
Zawsze jednak powtarzam: wszystko zalezy od tego na kogo trafisz i na co się leczysz Trzeba jednak próbować i składać wnioski. tez to powtarzam wszystkim wokół
Jest dopiero marzec, więc dosyć szybko się dostaje sanatorium (kwiecień, maj..) ja byłam na komisji na poczatku stycznia, bo interesowal mnie tylko maj obawiałam się, że później może juz nie być tego terminu
Kamamaj pisze: 02 mar 2018 21:55
Ile czasu trzeba czekać na list z decyzją ZUS... okolo 3-4 tygodnie
Rehabilitacja narząd ruchu. Zus wysyła najczęściej najbliżej Twojego miejsca zamieszkania a tutaj masz mapkę,kolor zielony to narząd ruchu http://www.nasze-sanatorium.pl/sanatoria-zus-2018.html