Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alek ja jestem po udarze, w miarę sprawny ale lewa strona reaguje na wszystko, staram się nie brać nic przeciwbólowego, będzie dobrze bo idzie wiosna i wszystko obudzi się do pełnego życia- My też majówka za pasem a jeszcze kawa z Kropeczką i Violet
Rozumiem Andrzej,jestem po dwóch zawałach mięśnia sercowego i ostatnio miałem stan przed zawałowy,dlatego nie udzielałem się na forum. Musi być dobrze i nie poddaje się,w końcu życie przedemną tak jak i przed Tobą. Jeżeli nic ani nikt nie stanie na przeszkodzie postaram się ale nie obiecuje przyjechać do Buska.
Oczywiście wszystko po woli i nie za szybko. Dziękuje za zaproszenie. Nawzajem Andrzej i walczmy póki starcza nam sił do lepszego działania na tym ziemskim padole. Cześć do dzisiaj,będe około 20 Pozdrawiam raz jeszcze z uściskiem dłoni