Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No właśnie .Ja miałam dziś z pogodą siedem nieszczęść .Byłam na działce, było gorąco więc się rozebrałam ,myślę sobie opalę się troszeczkę .Ubranie zostawiłam pod chmurką i poszłam sobie do domciu ,jak lunęło to ciuchy wszystkie mokre .Wróciłam do domu w starych powyciąganych dresach i brudnych trampkach ,mam dość tej pogody ,albo się coś zmieni albo nie wyłażę z domu