Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: danusia57 »

[quote="+alicja+"] skorzystalam dwa razy ze zwrotow a wyjazd byl za dwa dni ale nie zaluje nic a nic!

Jak Ci się udało załatwić,urlop w dwa dni :shock: ,w mojej firmie byłoby to niemożliwe :oops:
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

U nas musze telefonicznie o zwroty bo NFZ 180 km ode mnie na spacer do nich nie wybiorę się. Moge jechac za dwa dni byle w góry.
Urlop w dwa dni - fakt to mogłaby byc przeszkoda.
Bogutka
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witam wszystko sie zgadza jestem z lubelskiego nfz tak jak piszecie po roku i po 13 godz. codziennie ,za pare dni mija mi rok od złorzenia wniosku i bede startował zobaczymy raz mi sie udało tylko pojechac ze zwrotow i to był nawt duzy wybor miejscowosci zobaczymy w tym roku moze moze POZDRAWIAM tomasz
forumowicz

8-) 8-) Witam. Ja 2 razy wyjeżdżałam ze zwrotów i teraz niedługo też zamierzam. Bardzo ciężko jest się do funduszu dodzwonić, ale będę próbować! Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy!
forumowicz

dzięki bea ja to jade osobiscie zawsze nie wiem czy to pomoze czy nie zobaczymy bo mosze w marcu pojechać inaczej klapa pozdrawiam tomasz
forumowicz

tomaszsanat pisze:witam wszystko sie zgadza jestem z lubelskiego nfz tak jak piszecie po roku i po 13 godz. codziennie ,za pare dni mija mi rok od złorzenia wniosku i bede startował zobaczymy raz mi sie udało tylko pojechac ze zwrotow i to był nawt duzy wybor miejscowosci zobaczymy w tym roku moze moze POZDRAWIAM tomasz
Tomasz dolicz jeszcze te miesiące puste czyli od powrotu z sanatorium do złożenia wniosku ,NFZ nasz zalicza je jak je zsumujesz to okaże się ,że czekasz już dłużej może niz rok i natychmiast dzwoń.
Powodzenia :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Hej kochani , czy ja dobrze dedukuję że po zwroty mogę zacząć wydzwaniać po 18 miesiącach od ostatniego pobytu.Czyli jak zakończyłam kuracje27 maja 2015 r to mogę chwycić za słuchawkę dopiero w grudniu 2016 r.Jeśli się mylę to proszę wyprostujcie mój tok myślenia :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Dobrze kobieto myślisz... ;) :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

O kurcze Felicjo nawet mi się udało .Jeszcze zwoje całkiem mi się nie wyprostowały :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Wyjazdy z zwrotów dzwonić można każdego indywidualna sprawa wtedy jedziemy kiedy
chcemy :) zadzwonię pózniej póżniej inna pora 8-) każdy lubi co innego
jedni góry inni morze dla każdego inne oczekiwania :kwiat:
Ja zdecydwalam morze poczekam za porą letnią wtedy będę dzwonić o zwroty :kwiat:
Pozdrawiam dzwoncie o zwroty dodzwonić nie można ale próbować trzeba :kwiat:
ODPOWIEDZ