Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: RudaAndzia »

Hipuś, jesteś w błędzie albo w obłędzie :twisted:
Wyliczenia mi tu robisz :twisted: , dzielenie to miałam w podstawówce, a teraz to tylko dodawanie i odejmowanie jest mi potrzebne ;) :lol: :lol: i podpuszczasz mnie ciągle, a kran i tak nadal kapie, no i teraz możesz sobie to (niekoniecznie) wykorzystać jak tylko chcesz i to dzielenie też możesz w takiej (niekoniecznie) sytuacji zastosować ;) :lol: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞
Słoneczko świeci, ale mniej grzeje, więc spokojnie, bo przygrzewało porządnie i trochę w głowie mocniej przez to szumiało, bo wieczory miały być przy szampanie, a były, ale w łazience z szamponem w ręku ;) :lol:
Trzeba było jedynie małymi łykami wodą się raczyć, bo przy takich temperaturach jakie były to trunki poszły w odstawkę, ale może dzisiaj do obiadu w gościnie kilka kropelek popłynie ;)
Ruda z Hipokrytem o matematyce rozmawia, ale tu na Forum pamiętaj zawsze masz Wszystkich wsparcie i to się liczy w życiu najbardziej :serce:
Miłej niedzieli :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry na Dzień dobry 🌞
Zenek, wiesz, że niektórzy mówią: " jak umiesz liczyć to licz na siebie", bo wtedy wyjdziesz dobrze na takim liczeniu ;) , ale zawsze dobrze mieć obok siebie silną rękę, która będzie Cię wspierać i podtrzymywać wtedy kiedy zajdzie potrzeba. :serce:
Miłego dnia życzę ☀️
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dzień dobry. :kwiat:
I znów trzeba dostosować funkcjonowanie do okoliczności, które są jakie są, i zakotwiczyły w temacie. Życie sobie...
Trzeba będzie jakoś przejść obok odwiecznych dylematów myślących inaczej, i wrócić do normalnej rzeczywistości, gdzie głowa nie szumi, a szampan nie myli sie z szamponem. :) Czyż nie widać tego, że nikogo normalnego nie pozostawi bez uszczerbku na zdrowiu, to klapanie, ( Przepr. za wyrażenie)
Miłego dnia życzę. :kwiat:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry,
Ogrodniku, cóż z tym liczeniem to różnie bywa 8-) , ale cóż nie każdy musi liczyć i przeliczać :lol: :lol:
Najczęściej to liczy się czas, najgorzej, że ciągle jest to czas raczej zmarnowany :roll: , dlatego nie będzie wyjścia i trzeba będzie się z niektórymi rozstać :mrgreen: , bo najwyraźniej tego chcieli od początku, a tu człowiek w naiwności swojej z uporem maniaka myślał jak w przysłowiu: "Myślał indyk o niedzieli o w sobotę łeb mu ścięli" :o , więc czasami lepiej na nic nie liczyć skoro może to nam wyjść ze szkodą na zdrowiu :mrgreen:
Miłego i spokojnego dnia z liczeniem albo z przeliczeniem się :roll: , jak to mówią twardziele, "życie jest brutalne" :twisted: , czasami prysznic lodowatej wody nikomu nie zaszkodzi, szczególnie teraz przy upalnej pogodzie :D , chociaż szampan i truskawki byłyby lepsze, ale sezon jeszcze trochę na truskawki się zakończy i jedynie będzie można posiłkować się tymi przerobionymi :lol: , które dobrze smakują zimą, a teraz to najlepsze jest to, co naturalne :lol: :lol:
Miłego dnia życzę z truskawkami czy bez to już kwestia wyboru ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry na Dzień dobry,
Miłego dnia życzę i humoru dobrego, bo piąteczek i weekendu począteczek, więc prawą nogą wstajemy i tańczymy i śpiewamy, a tu mam pomocników, więc ja spadam, a ich z Wami pozostawiam ;) :lol: :lol:
Singing in the Rain - Good Morning (1952)
https://www.youtube.com/watch?v=Yu6--WBPBHo
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Zenek - a gdzie zaproszenie na nasze ulubione poranne napoje ? 🍮 jako obyczaj forumowy nakazuje 😎
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt, z całym szacunkiem, ale możesz też od czasu do czasu rano kawę z ekspresu nam podać :twisted: , ja dzisiaj muzykę nastawiłem, chociaż tak po prawdzie to Kobieta by się przydała :P , żeby tak kawę i buziaka z rana dała :D
Kontynuuj Hipokrycie i nie marudź... :twisted:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zenek spragniony, RudaAndzia Ci da nie tylko buziaka,będzie Wam przyjemnie ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Max, czekam 8-) zniecierpliwiony ;) i nie mam wyjścia chyba muszę list do Świętego Mikołaja napisać, żeby w prezencie mi podarował zegarek bez wskazówek :lol: :lol: to wtedy dam radę wytrzymać ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ