Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
co polecicie dla osóbki takiej romantycznej, takiej co wierzy w miłość prawdziwą i w przeznaczenie,
takiej co lubi płakać, takiej co ze wszystkiego się śmieje co wszystko ją cieszy i kocha ludzi...
czyli dla Mariolki krejzolki
Mariolu ,
wystarczy , że sięgniesz po Gabrielę Gargaś - pisze pięknie
są tutaj specjalistki , ja tylko pioneczek , ale to co przeczytałam bardzo mi się podobało
sztani pisze: 13 gru 2017 09:26
Jestem po lekturze Czerń i Purpura Wojciecha Dutki . Serdecznie polecam . Książka o miłości Esesmana w Auschwitz do żydowskiej więźniarki . oparta na faktach .....
Dzięki Sztani za tą "podpowiedż"
Powieść, która mnie nie tylko wzruszyła, ale też skłaniła do głębokiej refleksji.
Piękna....i przerażająca jednocześnie,Polecam
Czerń i purpura-popieram Wasze opinie, świetna książka. Bardzo też polecam Wojciecha Dutki Taniec szarańczy. A teraz czytam lekką,przyjemną Pieśń o wojnie i miłości Santa Montefiore. Relaks
Pierwszą przeczytałem Czerń i Purpura potem Taniec szarańczy . Tematyka II wojny światowej Dobry kryminał z udziałem głównego bohatera Leopolda Treppera ,rosyjskiego szpiega ktory istniał naprawdę i nie został ujęty(dzięki zmianom wizerunkowym) przez ponad 20 lat po wojnie . Wartka i ciekawa fabuła.