Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Gosiu, Grażynko Właśnie wróciłam z kosciólka,kreda ,złoto poświęcone,mirry nie miałam.
Ddobrze ,że się ogaciłam bo ziąb i zaczyna znowu wiać. Chętnie herbatki się napiję, bo stopy mam lodowate nigdzie już dzisiaj nie wychodzę -13 i wieje ...
Witaj Wiesiu
U mnie minus 6 i wiatr północny to odczuwalna temperatura jest wyższa ale zdrowe powietrze...przed chwilą był wnuk z psem to trochę ich przewiało...szybka herbata i doszli do siebie