NOCNE GADANIE
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 272 razy
- Podziękowano: 139 razy
Re: NOCNE GADANIE
Wpaść , to ja bym już może i nie chciała ... a gdybym nawet chciała , to nie mogłaMaryann pisze: 22 gru 2020 16:08 Dobrze ze Grażynka jest niezawodna bo na Atinke i Gienie to tak można liczycNa poranna kawę popołudniu wpadają
![]()
I do Zenka
Nie wiedziałam , że ktoś za mną na forum podąża i nie nadąża .... I o krok za mną stoi
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Pada śnieg z deszczem i wieje trochę , ogólnie nieprzyjemnie , brrr....
Feli , ja myślałam o całkowitej zabudowie balkonu ale latem jest przyjemniej i odkładam już trzy lata .
O tej porze roku zawsze strasznie wieje ale może wytrzymam tym bardziej , że za ogrzewanie był spory zwrot
Pozdrówka dziewczyny z Podlasia
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Gieniu i znów o dystansie mi przypominasz, a już zapomniałem, że to paskudztwo nadal grasuje i na Forum wciąż o nas pamiętaGIENIA pisze: 22 gru 2020 18:18Wpaść , to ja bym już może i nie chciała ... a gdybym nawet chciała , to nie mogłaMaryann pisze: 22 gru 2020 16:08 Dobrze ze Grażynka jest niezawodna bo na Atinke i Gienie to tak można liczycNa poranna kawę popołudniu wpadają
![]()
![]()
![]()
![]()
I do Zenka![]()
Nie wiedziałam , że ktoś za mną na forum podąża i nie nadąża .... I o krok za mną stoiale ten krok ma miec min 2 metry długości .... no bo wiadomo ... dystans
![]()
Koleżanki herbatę piją to i ja na chwilę z Wami się zatrzymam, bo czas trochę organizm nawodnić
Miłego wieczoru życzę