Cześć Nocne,
Grażynko z przyjemnością kawę z Tobą wypiję
Dani, niestety wciąż ocieramy się o wrota niebieskie, tracimy naszych bliskich i znajomych, a teraz to chyba nawet nie wiemy, że odeszli, a ograniczenia powodują, że nawet nie wiemy czy uda nam się wejść do kaplicy, tym bardziej to wszystko jest bolesne.
Trochę mnie zaskakujesz, bo opowiadasz o bolesnych momentach naszego życia a później piszesz, że na Forum nie wchodzisz i o klonach nie masz zamiaru wspominać, a nie pomyślałaś, że klony to nie klony tylko zwyczajni ludzie, którzy chcą się z Tobą dzielić nawet tą zwykłą, szarą rzeczywistością, albo prôbują z niej zrobię kolorową, żeby nie myśleć o tych przykrych sytuacjach
Koniec na dziś smutnych chwil
Darek, PIT zdążysz rozliczyć, masz jeszcze dużo czasu na to, żeby to zrobić, bo do końca kwietnia spokojnie można się rozliczyć z dochodów uzyskanych w 2020 roku. W ubiegłym roku rozliczałem się przez internet i poszło szybko i sprawnie, mam nadzieję, że w tym roku będzie podobnie, a zresztą z czego tu się rozliczać, jeden dochød co miesiąc, zresztą nie milionowy i nie w walucie obcej