Poszukuję cudownego mężczyzny

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Poszukuję cudownego mężczyzny

Post autor: forumowicz »

Sloneczko pisze:
kruszynka2 pisze:Tak mnie się nieraz wydawało ,ze w takim tłumie ludzie muszą spotkac swoją połóweczkę jabłka + Alicja+,ale nie jest to proste :?
Hm ciekawe ,mam wolne koleżanki i one naprawdę nikogo nie mogą znależć a wiem ,że chcą bardzo,może w necie co? sporo jest fajnych związków osób ,które poznały się poprzez net. :o
Oj nie jest to proste :? :?
No przecież my to wiemy ,dlatego ,że nie jest to proste dlatego takie ekscytujące ....być powinno :o :lol: :lol:
forumowicz

+alicja+ pisze:
kruszynka2 pisze:Tak mnie się nieraz wydawało ,ze w takim tłumie ludzie muszą spotkac swoją połóweczkę jabłka + Alicja+,ale nie jest to proste :?
Hm ciekawe ,mam wolne koleżanki i one naprawdę nikogo nie mogą znależć a wiem ,że chcą bardzo,może w necie co? sporo jest fajnych związków osób ,które poznały się poprzez net. :o

Kruszynko 2: w necie to takie prawdopodobne jak w sanatorium... :lol: choc znam takie przypadki ale ja nie jestem zwolenniczka powiedzenia ,,byle jakie portki aby na haku wisialy,,

z pozdrowieniem :kwiat:
Też tak uważam Alicja :) :kwiat: :D
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

Zatem do wspolnego wniosku doszlysmy :lol: czas pokaze co dalej... :lol:

:kwiat:
forumowicz

Moja Mama znalazła :serce: w Szczawnicy, ale to było 40 lat temu :( . Ja z kolei bylam świadkiem na ślubie mojej koleżanki sanatoryjnej z Ciechocinka z kolegą zza ściany. Ona z Wroclawia on z Olsztyna. Miłują się do dzisiaj i nadal są moimi przyjaciółmi a to już prawie 30 lat :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Fajowo :D
Teraźniejsze czasy to nie to co było 30 lat temu ;)
Teraz to ....lepiej nie gadać :?
adasko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2014 17:22
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: adasko »

Słoneczko z tym facetem to jak z kawą w pociągu same pomyje ;) .
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Łoooo matko :shock:
Dlaczego pomyje :?
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

cierpliwa pisze:Moja Mama znalazła :serce: w Szczawnicy, ale to było 40 lat temu :( . Ja z kolei bylam świadkiem na ślubie mojej koleżanki sanatoryjnej z Ciechocinka z kolegą zza ściany. Ona z Wroclawia on z Olsztyna. Miłują się do dzisiaj i nadal są moimi przyjaciółmi a to już prawie 30 lat :D

trzeba zmienic Kolobrzeg na Ciechocinek :lol:

;)
forumowicz

O taaak :!: Nie jedna zostawiła serce pod tężniami :oops: Zdecydowanie jestem za poszukiwaniami stacjonarnymi. Wtedy weryfikacja "cudu" trwa krócej. "Cudowny" na odległość, traci w bezpośrednim kontakcie :cry: :evil: :twisted: :mrgreen:
forumowicz

"Najbardziej bezlitosnym drapieżnikiem jest kobieta szukająca męża' - George Bernard Shaw . A jak jest z poszukiwaniem cudownego mężczyzny ? Ci cudowni są zajęci przez zupełnie przecietne kobiety . I znowu przytoczę Bernarda Shaw ; "Z kobietami zmiennymi łatwiej jest wytrzymać niż z nudnymi. Czasami, co prawda, się je morduje, ale rzadko porzuca ." !!! :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ